Maratonul de Lenevit – editia II

de:
27 sept. 2011
5 afișări
Maratonul de Lenevit -- editia II

Ca statul degeaba sa fie si mai atractiv, organizatorii au pus la cale cateva “activitati” conexe, cu premii surpriza, la care pot participa toti cei prezenti in Strada Traian 141:

Expozitie foto cu tema “Rock, Love & Peace” – fiecare poate aduce unul (sau mai multe) dintre instantaneele preferate care sa se inscrie in tema mentionata.

Acesta va fi expus alaturi de cele selectate din arhivele woodstock-istilor, iar fotografia care primeste cele mai multe aprecieri va fi rasplatita pe masura de catre organizatori.

Kamikaze premiaza: Cea mai plictisitoare melodie rock – se accepta o singura propunere, expusa la fata locului de catre oricare dintre cei prezenti, in urna special pregatita. Dupa miezul noptii, juriul, din care va face parte si un reprezentant al revistei Kamikaze, va decide care este cea mai nimerita alegere a participantilor.

Umorul nesarat. De cate ori ai spus un banc si te-ai trezit ca nu rade nimeni? La Maraton sunt apreciate si cele mai nesarate glume… Nu rata ocazia!

Scurt desfasurator:

– adunarea se face la petrecerea “Lazy On a Freeday!”

– cand ceasurile vor bate orele 23:00, se da startul Maratonului!

Petrecerea continua.

– dupa intocmirea listei de participanti, se va face prezenta la fiecare jumatate de ora.

– Maratonul se va incheia cand ultimul participant inscris pe lista va capitula in fata lenei!

Maratonistul care petrece cel mai mult timp in stare de veghe, lenevind in orice forma doreste, va fi desemnat Lenesul Anului, titulatura ce-i va aduce un fotoliu Pouf, simbolul acestei editii.

Cookies