Maratonul București. Cine poate participa la competiția ce se desfășoară fizic în 30-31 octombrie

05 oct. 2021
110 afișări
Maratonul București. Cine poate participa la competiția ce se desfășoară fizic în 30-31 octombrie
Maratonul București. Cine poate participa la competiția ce se desfășoară fizic în 30-31 octombrie. Sursă foto: Bucharest Running Club

Maratonul București are loc în ultimul weekend al lunii octombrie. Organizatorii au actualizat condițiile de acces. Cine poate participa la competiția ce se desfășoară, în mod fizic, în 30-31 octombrie.

Maratonul București. Cine poate participa la competiția ce se desfășoară fizic în 30-31 octombrie, potrivit informațiilor oficiale transmise de Asociația Clubul Sportiv Bucharest Running Club.

Maratonul București. Cine poate participa la competiția ce se desfășoară fizic în 30-31 octombrie

Maratonul București are loc în ultimul weekend din luna octombrie, mai exact, pe 30 și 31 octombrie 2021. Organizatorii competiției au actualizat condițiile de acces în cadrul competiției.

Recomandăm și: Opera Națională București amână evenimentul „Societarii Operei”. Acesta urma să aibă loc în data de 9 octombrie

Astfel, acces la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon vor avea doar alergătorii care:

  • sunt vaccinați împotriva COVID-19 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  • alergătorii care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Organizatorii au transmis că, ținând cont de noile reglementări legale în vigoare și după analizarea situației actuale împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare al competiției, la eveniment va fi permis doar accesul alergătorilor care vor face dovada înregistrării și care pot prezenta dovada;

  • vaccinării;
  • vindecării de infecţia cu covid-19.

Această dovadă se poate face prin intermediul certificatului de vaccinare, atât pe hârtie, cât și în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

Recomandăm și: 5 locuri spectaculoase din București văzute toamna. Anotimpul care ne dă nouă primii fiori reci, Danei Ștefănescu îi oferă încântare: „Septembriul meu fabulos” (FOTO)

Alergătorii își pot descărca Certificatul Verde de AICI.

Maratonul București se desfășoară pe durata a două zile, astfel încât cursele din cadrul evenimentului să fie organizate în condiții de siguranță sanitară.

Bine de știut pentru cursele individuale de 5 km: 16 ani este vârsta minimă a alergătorilor.

Înscrierile la Maratonul București pentru toate cursele se pot face până la sfârșitul zilei de 26 octombrie, aici, au transmis organizatorii competiției.

Cookies