Maraton de fitness, sâmbătă la Băneasa Shopping City

de:
08 apr. 2011
1 Afișari
Maraton de fitness, sâmbătă la Băneasa Shopping City

În cele şase ore dedicate arderii caloriilor, curioşii vor putea descoperi disciplinele implementate de Muscle Maker: Urban Warrior, Kettlebell Advantage, Power Pump, Yogilates, Bodylastics Tone, Hula Hoop Kids, Functional Training şi Equinox Dancing featuring Indian Punjab. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Muscle Maker introduce un nou concept pe piaţa locală în materie de fitness. Promotorii Muscle Maker s-au inspirat din Vest şi au venit cu o nouă idee pentru România: fitness-ul fără aparate, doar cu antrenori. Multă, multă muzică la volum maxim, gantere mai mici sau mai mari, mingi pentru fitness, steppere pentru aerobic, greutăţi kettlebell, corzi elastice sau flexi-bar-uri sunt principalele elemente pe care le vor găsi bucureştenii care vor să renunţe la sala obişnuită pentru ceva nou pentru România.

De la ora 17:00, organizatorii au pregătit o competiţie piramidală de Armwrestling Array, arbitrată de Radu Anghel şi Vladimir Cuemjiev. Finaliştii acestui concurs se vor lupta cu Olimpiu Făt, multiplu campion naţional la skandenberg, şi vor avea ocazia să câştige unul dintre cele cinci premii puse în joc, în valoare totală de 1.500 de euro.

Intrarea la acest eveniment este liberă.

Cookies