Maraton de filme horror la București Mall Vitan, cu ocazia Halloween-ului. În weekend, bucureștenii pot fi înspăimântați 8 ore în șir, cu doar 88 de lei

26 oct. 2023
936 Afișari
Maraton de filme horror la București Mall Vitan, cu ocazia Halloween-ului. În weekend, bucureștenii pot fi înspăimântați 8 ore în șir, cu doar 88 de lei
Maraton de filme horror la București Mall Vitan, cu ocazia Halloween-ului. În weekend, bucureștenii pot fi înspăimântați 8 ore în șir, cu doar 88 de lei. Imagine simbol: Unsplash

Maraton de filme horror, cu ocazia sărbătorii de Halloween, la București Mall Vitan, sâmbătă seară. Prețul unui bilet este 88 de lei și include intrarea la 4 filme.

Accesul minorilor la eveniment este interzis

București Mall Vitan îi invită pe bucureșteni sâmbătă seară la un maraton de filme horror, pentru a sărbători Halloween-ul așa cum se cuvine.

Evenimentul are loc pe 28 octombrie 2023, începând cu ora 23:30, la Hollywood Multiplex București Mall.

Accesul persoanelor sub 18 ani la eveniment este interzis.

Un bilet costă 88 de lei, iar acesta include accesul la 4 filme, precum și o băutură energizantă Rockstar original.

Vrei să trăiești cea mai înfricoșătoare noapte de film alături de gașca ta de prieteni? Atunci, trebuie să ajungi și tu la Halloween Movie Marathon, de la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, pe 28 octombrie, de la ora 23:30!

 Fă-ți pregătirile pentru o noapte plină de groază, suspans și adrenalină, chiar în mallul tău preferat!”, se arată în postarea publicată de București Mall Vitan pe Facebook.

Fimele care vor fi difuzate sunt următoarele:

  • Film surpriză, bucureștenii vor afla în momentul difuzării despre ce film este vorba;
  • Saw X;
  • Exorcistul;
  • Talk to me.

Biletele pot fi achiziționate de AICI.

Maratonul filmelor horror de Halloween la București Mall Vitan
Maratonul filmelor horror de Halloween la București Mall Vitan. Sursa foto: Facebook/ București Mall Vitan

Un alt maraton de filme are loc pe data de 27 octombrie

În noaptea de 27 octombrie 2023 va avea loc un alt maraton de filme, la Cineplexx Băneasa și Cineplexx Titan, începând cu ora 20:00.

Bucureștenii vor putea viziona filmele Five Nights At Freddy’s: Filmul, Saw X și Exorcistul, iar prețul unui bilet care include toate cele 3 filme este de 56 de lei.

Accesul minorilor este interzis la eveniment.

Citește mai multe informații despre eveniment AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies