Maraton ciclist până la Snagov

de:
11 mai 2012
0 afișări
Maraton ciclist până la Snagov

Concursul se va desfaşura între Bucureşti şi Snagov prin păduri şi drumuri de ţară pe o distanţă de aproximativ 55 de km. In fiecare an a fost maratonul cu cel mai mare numar de participanti 1300 in conditii de ploaie.

Inscrierile au loc la Muzeul Taranului Roman in intervalul 18:30 – 21:30, sambata: 10:00 – 20:00

Traseul este marcat pe toată distanţa, are 3 zone de alimentare, 12 puncte de control, o zona de start şi alta de finish, este asistat de poliţie şi salvare, patrulat de oficialii competiţiei, echipe de fotografi şi cameramani.

Din 11 pana in 13 mai va asteptam in Kiseleff 3, la Muzeul Taranului, pentru a o descoperi si, de ce – nu, chiar s-o urmarim. Cine doreste se poate alatura celor de la „Prima evadare” pentru maratonul ciclist spre Snagov.

Manifestarea se doreste un arc peste timp, intre Bucurestii inceputului de secol XX si XXI. De la velocipede la superbike-uri, de la vintage la handmade, de la retete batranesti la delicii contemporane, de la antichitati rustice si nu numai la creatii populare actuale.

Un popas la Sosea, in sfarait de gratare si acorduri de flasneta. Iar duminica,pentru cei sportivi, musai o tura pana la Snagov.

Anul acesta veti avea posibilitatea achizitonarii echipamentului dorit pentru concurs in cadrul expozitiei cu vanzare din zilele de vineri si sambata, pe perioada targului.

Cookies