BAZAR

MARȘUL BICICLIȘTILOR nu a primit aprobare din cauza ZILELOR BUCUREȘTIULUI 555

MARȘUL BICICLIȘTILOR. Reprezentantii municipalitatii spun ca biciclistii puteau organiza marsul pe alt traseu, insa nu au vrut acest lucru și din acest motiv nu au aprobat desfășurarea marșului pe 20 septembrie. Bicicliștii au anunțat că vor „face o plimbare”, anunță hotnews.ro.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Comisia de Analiza si Avizare a Cererilor pentru Desfasurarea Evenimentelor Publice de pe langa Primaria Capitalei nu a autorizat desfasurarea marsului biciclistilor programat de Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti si Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania (OPTAR) pentru 20 septembrie 2014.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. OPTAR a postat pe pagina de Facebook ca anuleaza marsul, dar ca sambata, 20 septembrie 2014, de la ora 14.30, vor merge sa se plimbe pe traseul ultimelor marsuri.

MARȘUL BICICLIȘTILOR. Marsul de pe 10 mai, anul acesta s-a desfasurat pe traseul: Bulevardul Maresal Constantin Prezan – Arcul de Triumf – Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff – Piata Victoriei – Soseaua Nicolae Titulescu – Pasajul Basarab – Soseaua Grozavesti – Intoarcere la Intrarea Grozavesti – Soseaua Grozavesti – Pasajul Basarab – Soseaua Nicolae Titulescu – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Piata Natiunile Unite – Piata Unirii – Bd Cantemir – Parcul Tineretului.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Evenimentele Primariei Capitalei cu ocazia Zilelor Bucurestiului au loc in Parcul Cismigiu, Parcul Herastrau, Piata George Enescu, Piata Constitutiei, Centrul Istoric, Parcul Herastrau

MARȘUL BICICLIȘTILOR. Nici in primavara marsul biciclistilor nu a primit aprobare de la Primaria Capitalei insa nimeni nu i-a impiedicat sa isi duca la bun sfarsit actiunea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button