Mănuşile lui Lucian Bute, scoase la licitaţie

de:
01 nov. 2011
2 Afișari
Mănuşile lui Lucian Bute, scoase la licitaţie

Felix Păun, primul antrenor al lui Bute, a primit mănuşile pe care le-a purtat campionul mondial atunci când şi-a apărat titlul, la Bucureşti, în meciul cu francezul Jean-Paul Mendy. Antrenorul sportivului român crede că, în urma licitaţiei, va obţine aproximativ 5.000 de euro pentru mănuşile pe care Bute i le-a dat.

Costin Cadelcu, marketing manager Okazii.ro, se aşteaptă ca 1.000 – 2.000 de români să participe la licitaţie, iar suma adjudecată pentru acest suvenir să fie de circa 10.000 de euro.

Preţul de pornire pentru perechea de mănuşi de box este de 500 de euro. Cei care vor să le cumpere pot participa la licitaţia organizată prin intermediul site-ului okazii.ro.

Felix Păun a scos la licitaţie mănuşile lui Lucian Bute pentru a obţine un sprijin pentru renovarea Clubului de Box din Pechea, unde actualul campion mondial la categoria supermijlocie IBF şi-a început cariera. ”Vrem ca în urma acestei licitaţii să obţinem banii necesari pentru renovarea sălii, pentru deplasări, pentru meciuri. Ne aflăm în situaţia de a închide clubul. Suntem forţaţi să ne despărţim de mănuşile ce mi-au fost oferite de Lucian. Îmi pare rău că trebuie să le vând, dar trebuie să facem şi asta”, a declarat Felix Păun, la conferinţa organizată luni în Pasajul de la Piaţa Universităţii.

Licitaţia se va desfăşura până pe 13 noiembrie, la ora 23.59, iar în următoarea zi va fi anunţat numele persoanei care a dat cea mai mare sumă pentru a intra în posesia mănuşilor pugilistului român.

Cookies