SMART CITY

Manuale şcolare, la preţ redus, în Parcul Obor

Sâmbătă, încă de la deschiderea târgului, zeci de părinţi şi elevi au luat cu asalt standurile cu manuale pentru a-şi procura cărţile de care nevoie în noul an de învăţământ, profitând de oferta bogată şi la preţuri mici cu care le-au venit în întâmpinare parlamentari tineri ai Sectorului 2.

Pentru al patrulea an consecutiv, la târgul manualelor sunt prezenţi elevii de liceu pentru a-şi cumpăra, la preţuri reduse, negociabile, manuale şcolare de care au nevoie în noul an şcolar 2012 – 2013.

„Micii întreprinzători „anticari” de manuale din Parlamentul Tinerilor Sector 2 au venit astfel în sprijinul mai tinerilor lor colegi care şi-au putut procura manualele de care au nevoie la preţuri accesibile oricărui buzunar, iar ei, la rândul lor, au obţinut banii necesari pentru achiziţionare noilor cărţi de studiu”, informează Primăria Sectorului 2 într-un comunicat remis la redacţie. 

Pe aleile parcului Obor au fost instalate 22 de standuri la care au vândut manuale doar elevii de la liceele şi colegiile naţionale din Sectorul 2 şi le-au cumpărat elevi din toată Capitala, acţiunea urmând să se desfăşoare şi în zilele de 29 şi 30 septembrie 2012. 

Târgul de manuale din Parcul Obor este deschis între orele 9.00 – 15.00.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button