SMART CITY

Manuale GRATUITE la clasele a XI-a şi a XII-a, începând de anul viitor

”(…) Anul acesta am avut în buget 55 de lei/persoană şi încercăm şi sper din suflet să putem avea şi sprijinul dumneavoastră la rectificarea de buget să creştem suma. Este tot ce putem face anul acesta şi v-am spus că, în curând, rapid, o să anunţăm şi licitaţia pentru manuale (…), dar nu putem mai devreme de 8 luni, din toată experienţa privind licitaţiile de manuale, (să facem în aşa fel încât-n.r.) elevii claselor a XI-a şi a XII-a să le aibă pe masă. Suntem siguri că le vor avea de anul şcolar următor. Îmi pare rău”, a afirmat Adrian Curaj în faţa deputaţilor, conform Mediafax. 

Ministrul Educaţiei a precizat că pentru elevii de clasa a IV-a a fost extinsă cu o lună procedura de achiziţie a manualelor.

”După ce am avut un dialog foarte puternic cu editurile, ne-au promis toţi, ne-au trimis un mesaj foarte clar că luna aceea nu pune sub risc manualele. Acum suntem în evaluare, am garanţia că ele vor fi între 1 şi 10 septembrie la şcoli, astfel în cât să fie pe 15 septembrie pe masa elevilor. Suntem într-un dialog săptămânal cu ei, am făcut eforturi, nu putem garanta pentru că oricine poate să conteste (licitaţia-n.r.), acesta este mecanismul”, a spus el.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button