BAZAR

Manu Chao vine din nou la Bucureşti

Manu Chao este recunoscut pentru spiritul liber promovat prin muzica sa, ce abundă în mix-uri eclectice de sonorităţi rock, salsa, reggae şi ska. Repertoriul conţine piese în limba franceză, engleză, spaniolă, catalană, portugheză, galiţiană, arabă sau wolof.

Manu Chao şi-a făcut debutul muzical la jumătatea anilor ’80, în trupa Hot Pants. A urmat apoi Mano Negra, un proiect în cadrul căruia cânta împreună cu fratele şi cu vărul său şi alături de care a lansat nu mai puţin de cinci albume. Debutul în cariera solo a avut loc spre sfârşitul anilor ’90, cu celebrul “Clandestino”. Materialul s-a bucurat de un succes impresionant.

Biletele vor fi puse în vânzare marţi, 22 februarie, pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, fiind disponibile la o singură categorie de preţ, respectiv 108 lei, sumă la care se adaugă costul serviciilor de ticketing. Locul în sala va fi alocat fiecărui spectator în momentul achiziţionării biletului, ocuparea scaunelor urmând a se face în ordine, de la cele din faţă, la cele mai îndepărtate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button