Maniacul cu acul nu acţiona doar pe linia lui 41 VEZI UNDE A MAI ATACAT

de:
16 ian. 2012
0 Afișari
Maniacul cu acul nu acţiona doar pe linia lui 41 VEZI UNDE A MAI ATACAT

„Prin rezoluţia din data de 12.01.2012 a Secţiei 22 Poliţie s-a început urmărirea penală faţă de învinuitul NISTOR TONI-CĂTĂLIN, sub aspectul săvârşirii sase infractiuni prev. si ped. de art. 180, alin. 1 din Codul Penal si a sase infractiuni prev de art.321 al.1 Cod penal, toate cu aplic. art. 33 lit.a,b Cod penal”,se spune in rezoluţia cu propunera de arestare preventivă prezentată de procurori judecătorilor care au decis arestarea Inţepătorului”.

„La începutul lunii septembrie 2011, în timp ce se afla în staţia RATB Aviatorilor, folosindu-se de un ac tip “bold”, a înţepat-o pe partea vătămată, V. P.-I., în zona coapsei drepte”, se spune în documentul parchetului.

Al doilea atac, în troleibuzul 69. „La sfârşitul lunii noiembrie 2011, în timp ce se afla în troleibuzul nr. 69 cu direcţia Valea Argeşului, folosind acelaşi mod de operare, a înţepat-o pe partea vătămată C. R.-A. în coapsa stângă”, spun procurorii despre cel de-al doilea „atac” al Intepatorului.

Al treilea atac, în zona Televiziunii Romane. „La data de 07.12.2011, în jurul orelor 1500, în timp ce se afla în zona Televiziunii Române – Piaţa Charles de Gaulle, folosind acelaşi mod de operare, a înţepat-o pe partea vătămată, P. C.-M. în zona fesei drepte”, spun , in continuare, documentele.

Al patrulea atac, la metrou. “La data de 21.12.2011, în jurul orelor 0910, în timp ce se afla pe peronul din staţia de metrou Aviatorilor, folosind acelaşi mod de operare, a înţepat-o pe partea vătămată, M. A.-A. în zona coapsei stângi”, mai arată procurorii.

Al cincilea atac, în tramvaiul 41- zona Cora Lujerului. “La data de 28.12.2011, în jurul orelor 1815, în timp ce se afla în tramvaiul 41 cu direcţia Cora Lujerului, folosind acelaşi mod de operare, a înţepat-o pe partea vătămată, G. C.-E. în zona fesei drepte”, afirmă anchetatorii cel de-al cincilea atac al “Intepătorului”.

Al şaselea atac, în zona Crangaşi. “La data de 05.01.2012, în jurul orelor 0845, în timp ce se afla în tramvaiul 41 cu direcţia Crângaşi, folosind acelaşi mod de operare, a înţepat-o pe partea vătămată, C. P. în zona coapsei drepte, fapte ce au determinat un sentiment de indignare şi teamă fără precedent nu numai faţă de părţile vătămate cât şi în rândul cetăţenilor, aşa cum se poate observa din modalitatea de răspândire a mesajului şi evenimentului, atât prin mass-media cât mai ales prin cele mai cunoscute reţele de socializare ce au relevant revolta celor care au luat la cunoştinţă despre aceste agresiuni”, se spune, în referatul cu propunerea de arestare, cu privire la ultima dintre faptele documnetate de procurori.

Cookies