ARHIVA B365

Maniacul care înţepa fetele cu acul, arestat pentru 29 de zile

Bărbatul a fost reţinut joi, după ce a fost audiat timp de 12 ore de poliţiştii de la Secţia 22. El este acuzat de ultraj, pentru că ar fi înţepat cu un ac, pe stradă sau în tramvaiul de pe linia 41, mai multe tinere din Bucureşti.

Citeşte şi Bărbatul care înţepa fetele cu acul voia să “le atragă atenţia”. Riscă ani buni de închisoare.

Parchetul Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti a deschis dosar privindu-l pe bărbatul care înţepa femei în tramvai, şase victime fiind identificate până în prezent.

“Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 a fost înregistrat azi, 12.01.2012, un dosar penal în care se efectuează cercetări în legătură cu incidentul petrecut în Bucureşti, în tramvaiul 41. Din primele cercetări a rezultat că în ziua de 5.01.2012, în timp ce se deplasa cu tramvaiul, în zona cartierului Drumul Taberei, partea vătămată (o tânără) a fost înţepată cu un ac de un bărbat, după care acesta a coborât la prima staţie. Totodată, a rezultat că şi alte 5 persoane (de sex feminin) fuseseră anterior victime ale aceluiaşi tip de agresiune”, precizează, joi, Biroul de presă al Ministerului Public. Sursa citată spune că cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii judiciare.

Dosar penal pentru maniacul cu acul din tramvaiul 41


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button