ȘTIRI

Manelistul Florin Salam acceptă ancheta socială a celor de la Protecţia Copilului

Manelistul Florin Salam ar putea plăti scump după ce a recunoscut că a căzut în patima drogurilor. Protecţia Copilului s-a autosesizat în acest caz, iar manelistul ar putea rămâne fără cei doi copii ai săi: Daniel în vârstă de 9 ani şi Beatrice în vârstă de 13 ani, scrie romaniatv.net.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului de la Sectorul 4 s-au autosesizat şi au mers acasa la Florin Salam, însă nu au găsit-o decât pe bunica copiilor. Aceştia au spus că vor reveni pentru a vedea care este situaţia copiilor.

„Noi verificăm în ce situaţie şi condiţii trăiesc copiii. Ieri (marţi n.r.) colegii mei au mers pe teren şi nu era nimeni acasă, azi (miercuri n.r.) erau la şcoală şi bunica a refuzat să vorbească cu ei. Pasul următor este de a lua legătura cu poliţia să ne ajute, pentru că avem dreptul de a verifica ce fac copiii, dar până nu e o acuzaţie clară asupra lui, nu putem lua nicio decizie. De sesizat ne-am autosesizat, în urma a ceea ce am văzut în mass media, ancheta e în curs”, a declarat, la România TV, Anda Tîrlea, director general adjunct Direcţia Protecţia Copilului, Sector 4.

Din cauza jurnaliştilor prezenţi în faţa casei lui Florin Salam, mama sa a apelat la o firmă de protecţie. Locuinţa lui Florin Salam a ajuns să fie astfel păzită mai ceva ca o fortăreaţă. Nimeni nu poate intra în curte sau în casă fără un control prealabil. De asemenea, în zonă patrulează şi o maşină a poliţiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button