ARHIVA B365

Mandatul de arestare în cazul „cuţitarului din Centrul Vechi”, confirmat de Tribunalul Bucureşti

Pe numele lui Cătălin Şerban, tânărul suspectat că, la jumătatea lunii mai, a înjunghiat un bărbat în Centrul Vechi al Capitalei, a fost emis în lipsă un mandat de arestare. În urma confirmării mandatului de către magistraţii Tribunalului Bucureşti acesta va sta 30 de zile în arest, anunţă evz.ro.

Decizia luată de un judecător de drepturi şi libertăţi nu este însă definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti. Tribunalul Bucureşti a emis, la începutul lunii iunie, un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Cătălin Şerban, în baza căruia tânărul a fost dat în urmărire generală, iar fotografia sa a fost publicată pe pagina de internet a Poliţiei Române, la categoria „persoane urmărite”.

Prins în Spania, acesta a fost adus,ieri, în ţară cu o cursă de linie, pe Aeroportul Henri Coandă, de unde a fost preluat de poliţiştii Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Cătălin Şerban era căutat din 18 mai, când complicele său, Mircea Grozea, s-a predat. Grozea a fost arestat atunci, iar în cazul lui Şerban, procurorii au cerut arestarea preventivă în lipsă, după ce, timp de mai bine de trei săptămâni, au aşteptat ca acesta să fie prins.

Cei doi sunt suspectaţi că, în noaptea de 15 spre 16 mai, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, ar fi înjunghiat un bărbat în vârstă de 36 de ani, după ce acesta ar fi intrat într-un conflict cu cei doi tineri. Bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori în piept, fiind atunci transportat de urgenţă la spital, în stare gravă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button