LA MINE-N CARTIER

Mâncare pentru câini, distribuită GRATUIT, începând de mâine, persoanelor care îi adoptă

Angajatii centrului de protectie a animalelor Dogtown vor fi prezenti zilnic intre orele 10:00 si 15:00 la adaposturile Autoritatii pentru Protectia si Supravegherea Animalelor (ASPA) din Pallady si Mihailesti pentru a inmana persoanelor care adopta catei cate 20 de kilograme de mancare uscata.

Masura este o continuare a proiectului demarat marti, cand in tara au sosit primele 22 de tone cu mancare pentru caini donate de organizatiile germane „Issa Foundation” si „Gegen Tierquälerei”, transporturile urmand sa soseasca saptamanal, in functie de organizarea asociatiilor din strainatate.

Conform parteneriatului incheiat cu nemtii, Dogtown a ales sa doneze mai departe intreaga cantitate ce ii fusese alocata, catre persoanele care adopta caini comunitari din adaposturile ASPA, adica 20 de kilograme pentru
fiecare caine.

Restul cantitatii va fi distribuit direct din Dogtown asociatiilor selectate de partenerii germani.

„Issa Foundation” din Germania a donat 22 de tone de mâncare. 

Dogtown este unul dintre proiectele derulare de Asociaţia Portico, împreună cu „Schimbăm vieţi prin igienă” (alături de Unilever şi Whirlpool) prin care peste 6.000 de persoane din medii defavorizate din Bucureşti îşi spală gratuit hainele. Împreună cu SOS Satele Copiilor, Sf. Stelian şi Fundaţia Regina Maria, Portico organizează şi „Tabere de creaţie” pentru copiii din familii fără posibilităţi financiare, numai anul acesta 350 de tineri beneficiind de acest program. Un alt proiect, „Scrisori pentru Moş Crăciun”, a fost replicat deja şi de alte fundaţii din România. – See more at: 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button