Managerul spitalului „Sfântul Ioan” din Capitală a fost demis din funcţie

de:
09 apr. 2014
0 Afișari
Managerul spitalului

Decizia a fost luată în urma unei vizite pe care ministrul Bănicioiu şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat au făcut-o miercuri la acest spital, notează Rtv.net.

„Am fost la Spitalul Sf. Ioan în urmă cu trei săptămâni şi l-am rugat pe manager să desfiinţeze bufetul de lângă UPU. I-am promis că voi reveni, cu toatea acestea nu a luat niciun fel de măsură. Am cosntatat disfuncţionalităţi la UPU, dar şi în alte secţii, de aceea am hotărât schimbarea acestuia (directorului interimar Robert Lazăr, n.r.)”, a spus Bănicioiu.

Potrivit ministrului, nu este nevoie de bani mulţi să faci curăţenie într-un spital.

„Managerul trebuie să ajute la dezvoltarea unităţii sanitare pentru că eu, ca ministru, nu pot să merg să fac curăţenie într-un spital. Nu pot crede că lipsa curăţeniei este o problemă de ordin financiar. Mai mult chiar, am văzut că spitalul a primit sume importante de bani”, a mai spus Bănicioiu, conform Mediafax. 

Totodată, cei doi oficiali au mai vizitat miercuri şi Spitalul pentru Copii „Marie Curie”, prilej cu care au discutat cu medicii din cadrul proiectului San Donato încheiat între Ministerul Sănătăţii şi unitatea medicală San Donato din Italia.

Cookies