„Mamma Mia!” revine la Sala Palatului din București. Spectacolul va avea loc pe 28 și 29 decembrie

26 oct. 2022
172 Afișari
„Mamma Mia!” revine la Sala Palatului din București. Spectacolul va avea loc pe 28 și 29 decembrie
„Mamma Mia!” revine la Sala Palatului din București. Spectacolul va avea loc pe 28 și 29 decembrie / Sursă foto: foreversummer.agency

După doi ani de pauză, „Mamma Mia!“, unul dintre cele mai așteptate spectacole din România, revine pe scena de la Sala Palatului din București.

„Mamma Mia!” revine la Sala Palatului

În anul 2018, „Mamma Mia!“ a fost votat spectacolul anului, după ce a avut 10 reprezentații în nouă orașe din țară. Anul acesta, show-ul revine pe scena de la Sala Palatului din București.

Din distribuția spectacolului fac parte artiști renumiți din România. Printre aceștia se numără:

  • Loredana,
  • Horia Brenciu,
  • Cornel Ilie,
  • Adrian Nour,
  • Anca Țurcașiu,
  • Ecaterina Ladin,
  • Silviu Mircescu,
  • Bianca Purcărea.

În total, pe scenă vor urca peste 70 de artiști, în 200 de costume. Aceștia vor da viață personajelor complexe, vor dansa și vor interpreta piese celebre ale trupei ABBA. Câteva dintre melodiile ce vor fi interpretate sunt: „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” și „The winner takes it all”.

Biletele au fost deja puse în vânzare

Inițial, spectacolul a fost programat doar pentru data de 28 decembrie 2022, însă la cererea publicului și pentru că biletele au fost epuizate foarte rapid, organizatorii au decis ca spectacolul să aibă loc și pe 29 decembrie 2022.

„Mamma Mia!“ prezintă povestea unei tinere, Sophie, aflată în ajunul nunții care dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie dusă la altar de acesta. Lucrurile iau o întorsătură neașteptate, care va crea multe momente amuzante și va încânta publicul prezent.

Personajul Donnei Sheridan va fi interpretat de către Loredana, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. Personajul principal este o femeie puternică și independentă care își crește fiica singură.

Bilete au fost deja puse în vânzare. Astfel că, bucureștenii care doresc să ia parte la acest spectacol inedit pot deja sa-i ia un bilet. Prețul acestuia pornește de la 169 de lei și poate fi achiziționate de AICI.

Cookies