Mămicile care își duc copiii la grădiniță cu mașina, noile victime ale tâlharilor

de:
20 dec. 2013
0 Afișari
Mămicile care își duc copiii la grădiniță cu mașina, noile victime ale tâlharilor

Din locuinţele celor doi suspecţi au fost ridicate mai multe bunuri – genți de damă, portofele de damă, memory stick-uri, mai multe perechi de ochelari, etc.

Poliţiştii bucureşteni au reţinut în sarcina celor doi faptul că, prin spargerea geamurilor, ar fi pătruns, în trei rânduri, în trei autovehicule, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (genţi, laptop-uri, ştampile, documente personale, hard disk-uri, carduri bancare, încărcătoare pentru telefoane mobile, portofele, diverse sume de bani, în lei şi în valută).

Cele trei fapte au fost săvârşite în imediata apropiere a unor grădiniţe, părţile vătămate fiind urmărite de suspecţi din momentul în care parcau autoturismele şi până când intrau în clădire, după care, cei doi spărgeau geamurile autoturismelor şi sustrăgeau bunurile ce se aflau în interior.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu unul dintre suspecţi în stare de libertate şi cu cel de al doilea în stare de arest preventiv.

Cookies