Mămăița în baston care vinde mărțișoare croșetate de ea în față la Lidl Bragadiru. Face fluturași în toate culorile și se teme să n-o alunge vreo autoritate

28 feb. 2024
12109 Afișari
Mămăița în baston care vinde mărțișoare croșetate de ea în față la Lidl Bragadiru. Face fluturași în toate culorile și se teme să n-o alunge vreo autoritate
Mămăița în baston care vinde mărțișoare croșetate de ea în față la Lidl Bragadiru. Face fluturași în toate culorile și se teme să n-o alunge vreo autoritate. Sursa foto: Facebook/ Cristina Nedelcu

O bătrânică iscusită din Bragadiru are o pasiune pentru croșetat și confecționează mărțișoare în diverse forme și culori. Vârstnica le vinde la intrarea unui supermarket, la prețuri modice.

O femeie a fotografiat-o și a postat-o pe rețelele de socializare, în speranța că mai multe persoane vor veni să cumpere mărțișoare de la ea, văzând cât de talentată este.

„Mămăița stă în baston!”

În orașul Bragadiru din județul Ilfov, pe strada Cristalului, în dreptul supermarketului Lidl se află o bătrânică în baston. Femeia ține o cutie plină cu mărțișoare colorate în mână și așteaptă să le vândă.

Impresionant este că acele mărțișoare sunt croșetate de ea. Obiectele specifice venirii primăverii sunt foarte simpatice și au diferite culori și forme. Cele mai multe mărțișoare sunt în formă de fluturași.

Mărțișoare croșetate de bătrânică
Mărțișoare croșetate de bătrânică. Sursa foto: Facebook/Cristina Nedelcu

O femeie care trecea prin zonă a observat-o pe bătrânică, a vorbit cu ea și a rugat-o să îi permită să o fotografieze. Ulterior, pentru a-i veni în sprijin, a publicat imaginile pe rețelele de socializare și i-a îndemnat pe oameni să meargă să cumpere de la femeia în vârstă.

Mămăița din imagini, stă în baston, la intrarea Lidl Bragadiru – Cristalului, cu o cutie de mărțișoare minunate, croșetate de mâinile ei.
Am rugat-o să mă lase să îi fac câteva poze, în speranța că vor ajunge să fie văzute de cât mai multe persoane și mi-a zis că se teme că va fi alungată în curând.
Dacă doriți să oferiți un mărțișor special, autentic, confecționat cu mult efort de niște mâini trudite, o găsiți zilele acestea lângă București.
Vă rog ajutați distribuind!”, a scris femeia într-o postare pe Facebook.
Bătrânica de la Lidl care vinde mărțișoare
Bătrânica de la Lidl care vinde mărțișoare. Sursa foto: Facebook/ Cristina Nedelcu

Postarea a fost văzută și distribuită de mai multe persoane. O internaută a scris în comentarii că a ajutat-o și ea pe femeie într-o zi, fără ca aceasta să îi fi cerut acest lucru:

Of, draga de ea…Am ajutat-o și eu odată, fără să ceară ceva! Am o slăbiciune pentru persoanele vârstnice. (I. R. C.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies