Crimă oribilă în Capitală: mamă şi fiică înjunghiate de mai multe ori în locuinţa personală

de:
26 sept. 2011
1 afișări
Crimă oribilă în Capitală: mamă şi fiică înjunghiate de mai multe ori în locuinţa personală

Crima a avut loc duminică noaptea, în Sectorul 3 din Capitală. Potrivit raportului întocmit de poliţişti, victima a fost găsită în sufrageria locuinţei din str. Raşoviţa, pe corp fiind prezente urmele mai multor plăgi prin înjunghiere.

„În urma cercetărilor, a reieşit faptul că, în seara de 25.09.2011, autorul a pătruns în locuinţa lui V. Dumitra unde, pe fondul unor discuţii preexistente în legătură cu relaţia avută cu fiica acesteia, le-a injunghiat pe amândouă de mai multe ori cu un briceag”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Capitalei remis B365.ro. Cadavrul a fost transportat la INML pentru a i se efectua necropsia.

Fiica acesteia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Autorula fost identificat de poliţişti ca fiind P. Ionel de 24 de ani, din judeţul Ialomiţa. Bărbatul şi-a anunţat singur crima la 112, acesta fiind prins în scurt timp de oamenii legii, în apropierea unui parc din Sectorul 3.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi tentativă de omor, cu autorul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Cookies