ȘTIRI

Mama Monicăi Gabor a murit după ce o stâncă a căzut peste ea

Conform România Tv, femeii i-a căzut o stâncă în cap, în timp ce se afla în drum spre peșteră, alături de alți turiști. Bucata de stâncă, de peste 7 kilograme, s-au desprins din vârful versantului. La fața locului a venit o ambulanță, însă victima decedase pe loc. Încă două femei au fost rănite ușor.

Grupul de turiști din care făcea parte și Veronica Bulai, a venit din Bacău, în pelerinaj la mânăstirile din Nordul Olteniei. Unul dintre ei a sunat la 112, joi, la orele 12.00, ca să ceară ajutpr și a spus că este vorba de mama Monicăi Gabor.

Femeia avea 54 de ani si, potrivit echipajelor de prim ajutor care au ajuns la faţa locului, victima era deja decedată, prezentând o fractură deschisă la craniu.

Ramona Gabor, fiica cea mică a victimei, a declarat pentru WowBiz.ro: „Nu stiu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se intorsese dintr-o vacanta. Nu stiu sa se fi aflat in alta. Am vorbit acum o ora (n.r. in jurul orei 13:00, ora Bucurestiului) cu surorile mele. Toti erau bine. Nu stiu mai mult. O sa o sun pe mama acum”. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button