„Mama mea e doamna Roxy Manelista!” Fiul e șoferul „șmecher” care-a provocat haos în traficul din București

27 oct. 2022
16084 afișări
"Mama mea e doamna Roxy Manelista!" Fiul e șoferul "șmecher" care-a provocat haos în traficul din București. Sursa foto: Captură/ Antena3.ro

Apar noi detalii despre șoferul fugar din București: Tânărul este fiul cântăreței Roxy Manelista. Bărbatul a fost prins după ce a lovit două mașini și era să accidenteze mai mulți pietoni, pe trecere.

Șoferul fugar din București este fiul cântereței Roxy Manelista

Potrivit unor surse Antena3 CNN, Michelle Antonio Șerban este șoferul Mercedesului care a pornit în trombă, azi-noapte, pe lângă un polițist și 4 jandarmi. Bărbatul este fiul cântăreței Roxy Manelista.

Mașina la volanul căreia se afla tânărul este înmatriculată pe numele mamei sale, doamna Roxana Maria Ghiță (48 de ani), cunoscută sub numele de scenă „Roxy Manelista”, care face parte din clanul Ștoacă.

Miercuri seară, șoferul a fugit de oamenii legii, a lovit două mașini și era să accidenteze mai mulți pietoni, pe trecere. În cele din urmă, bărbatul a fost prins.

Înainte de incidentul petrecut pe Bulevardul Tineretului, șoferul a fost urmărit de polițiști timp de 30 de minute.

Șoferul a fost prins la 11 ore după ce a fost la un pas să provoace o tragedie pe străzile din Capitală.

Și-a abandonat mașina și a fugit

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, și-a abandonat mașina pe o stradă din Sectorul 4, iar joi dimineață a fost găsit la o adresă din cartierul Rahova, când părăsea locația. Polițiștii Secției 19 au avut indicii care arătau că bărbatul se afla la adresa din Sectorul 5 al Capitalei și l-au așteptat. Acesta a fost încătușat și condus la secție.

În această dimineață, 27 octombrie 2022, șoferul fugar din București a fost escortat de polițiști de la Secția 19 și a fost dus la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Tânărul nu a făcut nicio declarație în fața camerelor.

Oamenii legii efectuează cercetări în cauză și urmează să stabilească ce se va întâmpla cu șoferul fugar din București.

Cookies