ARHIVA B365

Mama lui Gigi Becali cere grațierea acestuia. Cererea nu îndeplinește însă condițiile legale

UPDATE: Administraţia Prezindenţială a informat că cererea semnată de mama lui Gigi Becali nu îndeplineşte condiţiile legale, întrucât trebuia însoţită de cazierul judiciar şi de motivarea instanţei, motivare care nici până în acest moment nu a fost emisă, informează Rtv.net.

Gigi Becali a depus, prin mama sa, o cerere de graţiere, la Palatul Cotroceni.

„Cererea de graţiere trebuia să fie depusă de mamă pentru că ea este cea care solicită graţierea preşedintelui. Există dorinţa de a obţine graţierea de la preşedintele ţării. Cererea este absolut justificată de comportamentul lui Becali. Cererea a fost depusă în cursul acestei săptămâni”, a spus, la Realitatea TV, avocatul Paula Iacob.

Întrebată dacă Becali a cerut graţierea pentru a se deplasa la sinistraţii din Galaţi, aceasta a răspuns că dorinţa de a-i ajuta pe cei care au de suferit de pe urma inundaţiilor din ultimele zile nu are legătură cu faptul că acesta este condamnat.

„Dorinţa de a-i ajuta pe sinistraţi nu ţine de faptul că el este condamnat sau nu”, a declarat avocatul Paula Iacob.

Pe de altă parte, întrebată de ce Gigi Becali cere graţierea, Paula Iacob a răspuns: „E mai bine să fii liber decât arestat. Pentru o mamă care şi-a văzut fiul deputat europarlamentar credeţi că e uşor să-l vadă la Jilava? Ştie că o puşcărie înseamnă suferinţă.”


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button