Mama gemenelor abandonate într-o scară de bloc din Sectorul 6 s-a prezentat la Poliție FOTO

de:
27 iun. 2014
0 Afișari
Mama gemenelor abandonate într-o scară de bloc din Sectorul 6 s-a prezentat la Poliție FOTO

Surse din Poliţie au declarat că femeia va fi audiată de poliţişti, scrie adevarul.ro.

Potrivit aceloraşi surse, femeia are 35 de ani şi locuieşte în Bucureşti, în timp ce tatăl fetiţelor ar fi un bărbat din judeţul Neamţ. Acesta a sunat la Poliţie şi a spus că munceşte în străinătate şi obişnuieşte să trimită bani pentru întreţinerea celor doi copii, fapt pentru care nu înţelege gestul mamei.

Tatăl este aşteptat, şi el, la Secţia 20.

Reprezentanţii Spitalului „Grigore Alexandrescu” au precizat vineri că, din punct de vedere medical, nu este necesară menţinerea gemenelor în spital.

Deocamdată, însă, se aşteaptă terminarea anchetelor Poliţiei şi decizia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului în acest caz.

Cele două gemene, în vârstă de şase luni, au fost găsite abandonate pe palierul de la etajul 6 al unui bloc din cartierul Crângaşi şi au fost transportate la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) şi poliţişti ai Secţiei 20.

„Apelul a venit prin 112. Un echipaj s-a deplasat urgent la faţa locului. Acolo, pe palierul de la etajul 6 al unui bloc, de pe strada Olăneşti, cartierul Crângaşi, echipajul SABI a găsit două fetiţe superbe”, a declarat managerul SABI, dr. Alis Grasu, citată de Mediafax.

La spital, gemenele au fost supuse unor evaluări medicale. De asemenea, medicii au sesizat Protecţia Copilului.

Cookies