BAZAR

Mama fratilor Ioan şi Victor Becali, înmormântată astăzi

Rude, prieteni şi vecini au mers sâmbătă dimineaţa la reşedinţa fraţilor Becali, deoarece se apropie ora la care cortegiul funerar va pleca spre cimitir. Printre cei prezenţi se numără şi MM Stoica, Cosmin Contra, Ciprian Marica şi Pamela, fiica cea mare a lui Giovani Becali.

La ora 12.30 un preot este aşteptat la reşedinţă pentru slujba pe care o va ţine, iar apoi în jurul orei 13.00, cortegiul funerar va pleca spre cimitirul din Pipera, scrie rtv.net. La capela de la cimitir se va oficia o altă slujbă, iar apoi bătrâna va fi înmormântată. Fraţii Becali au avut la dispoziţie mai puţin de o zi pentru a pregăti o astfel de înmormântare.

Foarte mulţi oameni care au venit la reşedinţa fraţilor Becali au adus flori albe. Potrivit unui apropiat al familiei, aceste flori erau preferatele femeii.

Mama impresarilor Ioan şi Victor Becali, verii lui Gigi Becali, a fost găsită moartă în piscină, joi seara. Femeia ar fi alunecat pe gresia de lângă piscină şi s-a nu s-a mai putut salva. Potrivit IML, autopsia a relavat faptul că, oficial, cauza morții este înecul. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button