„Mama e în stare de șoc”. Unchiul femeii care și-a pierdut cei trei copii în incendiul din Sectorul 5 vorbește despre tragedie. Între timp, mama a fost audiată

31 ian. 2023
461 Afișari
„Mama e în stare de șoc”. Unchiul femeii care și-a pierdut cei trei copii în incendiul din Sectorul 5 vorbește despre tragedie. Între timp, mama a fost audiată
„Mama e în stare de șoc”. Unchiul femeii care și-a pierdut cei trei copii în incendiul din Sectorul 5 vorbește despre tragedie. Între timp, mama a fost audiată | Sursă foto: Captură Antena 3 CNN

Au apărut primele declarații după moartea celor trei copii prinși incendiul care a avut loc în marți dimineață în Sectorul 5 din București. Apropiații mamei minorilor spun că aceasta era singură cu cei mici când a avut loc tragedia.

Primele declarații după incendiul din Sectorul 5

Rudele copiilor ce și-au pierdut viața în această dimineață, în incendiul ce a avut loc la o casă din Sectorul 5, au dat primele declarații pentru Antena 3 CNN.

O rudă a declarat că cei mici dormeau când a izbucnit incendiul și se aflau în casă doar cu mama lor. Nici familia nu are încă foarte multe informații.

Toți trei copilașii sunt decedați. Nu știm mare lucru nici noi. Dormeau când s-a întâmplat! Erau cu mama lor, nepoata noastră.

Stăteau cu chirie aici. Ne-au sunat rudele, la ora 07:30, și am venit să vedem ce se întâmplă. Și tocmai ce am aflat că toți trei copiii sunt decedați, a declarat unchiul femeii.

Frații, cu vârste de doi, trei și șase ani, au murit din cauza intoxicării cu fum, după cum au transmis pompierii prezenți la fața locului.

„Au băgat-o în mașina de poliție să nu vadă când sunt copiii scoși”

Femeie se ocupa singură de cei trei copii, deoarece soțul acesteia nu se află în țară la momentul actual. Bărbatul lucrează în Germania de câteva luni.

Mama micuților ce și-au pierdut viața se află în stare de șoc. Pentru a nu vedea momentul în care copiii sunt scoși din casă și duși la INML pentru efectuare necropsiei, femeia a fost băgată în mașina de poliție.

Durere cât cuprinde. Mama lor este în stare de șoc, vă dați seama, nici ea nu știe ce spune. Acum spune ceva, acum spune altceva, țipă, urlă și au băgat-o în mașina de poliție să nu vadă când sunt copiii scoși pentru a fi duși la INML.

Nu am înțeles nimic de la ea, a început să țipe, să urle, să se tăvălească, e plină de funingine, cum s-o fi chinuit singură acolo. Nu știu să vă spun. Habar nu am. Soțul ei muncea de câteva luni acolo, erau bine. Stau cu chirie, dar se descurcau, a mai declarat unchiul mamei celor trei copii.

Femeia a sunat în această dimineață la 112 pentru a alerta autoritățile cu privire la incendiul ce izbucnise în camera copiilor săi. Până să ajungă ajutoarele, aceasta a reușit să stingă flăcările.

Din nefericire, la momentul la care au ajuns pompierii unul dintre minori era deja decedat. Pentru ceilalți doi s-a încercat aplicarea manevrelor de resuscitare, însă nu au putut fi salvați. Între timp, mama copiilor a fost dusă la audieri.

Conform primelor informații apărute, se pare că femeia ar fi improvizat o sursă de căldură ce a fost așezată lângă patul celor mici.

Cookies