Mallul din București care vrea să schimbe norocul lui 13. Împlinește 13 ani și, din 13 mai în 18 iunie, la Sun Plaza nu mai e „Ghinion, pisica neagră!”. Plus concert Lupii lui Calancea

10 mai 2023
1268 Afișari
Mallul din București care vrea să schimbe norocul lui 13. Împlinește 13 ani și, din 13 mai în 18 iunie, la Sun Plaza nu mai e
Mallul din București care vrea să schimbe norocul lui 13. Împlinește 13 ani și, din 13 mai în 18 iunie, la Sun Plaza nu mai e "Ghinion, pisica neagră!". Plus concert Lupii lui Calancea. Imagine simbol: Pexels

Pentru că aniversează 13 ani de la deschidere, mallul Sun Plaza din București a decis să celebreze momentul prin intermediul mai multor evenimente pline de noroc, ce se vor desfășura în perioada 13 mai – 18 iunie.

Tema aniversării de anul acesta este numărul 13. Conceptul este inspirat din superstițiile cele mai populare.

Sun Plaza București împlinește 13 ani și organizează mai multe evenimente

Deși numărul 13 nu are cea mai bună reputație pentru că este considerat nenorocos, în cadrul aniversării de anul acesta, ne-am propus să îl celebrăm fiind inspirați de superstițiile pe care oamenii le asociază cu ghinionul, transmite Irina Studineanu, Deputy Center Manager Sun Plaza.

Concert Lupii lui Calancea

Sâmbătă, 13 mai, Lupii lui Calancea urcă pe scena de la Sun Plaza, la ora 17:00, pe Esplanada Sud. Concertul este live, iar intrarea este gratuită.

În deschiderea concertului va fi Magitot, care va încânta publicul cu momente de magie, atmosfera va fi întreținută de Alex Muntean, iar la final va fi adus și un tort.

Colțul celor 3 ghicitoare, plus cabina foto

Tot sâmbătă, 13 mai, între orele 15:00 – 20:00, la parterul centrului comercial, în zona centrală, trei actrițe vor juca rolul unor ghicitoare care vor citi în cărți, palmă și globuri de cristal, despre cum poți avea o experiență de cumpărături scrisă în stele.

În plus, pe parcursul întregii zile, în Sun Atrium, clienții vor avea ocazia să-și facă poze, într-o cabină foto cu recuzită norocoasă.

Mallul care vrea să schimbe norocul lui 13

Expoziția superstițiilor românești

Expoziția are două categorii:

Aceasta poate fi văzută în fiecare zi, în perioada 13 mai – 18 iunie, între orele 10:00 – 22:00.

Superstiții românești populare vor fi aduse la viață prin butaforii impresionante. Clienții le pot vedea atât la parter, cât și la nivelul -1.

La etajul 1, în cadrul unei expoziții foto generate prin inteligența artficială, toate superstițiile românești legate de numărul 13 vor prinde formă.

Blană și lăbuțe

În perioada 13 – 21 mai, Asociația Hope, pentru protecția animalelor, va fi prezentă în mall pentru că pisicile și cățeii de culoare neagră au cea mai mică rată de adopție. Poveștile blănoșilor vor fi dezvăluite pe Facebook și Instagram, cu scopul de a le găsi o nouă familie iubitoare. Cei ce doresc să aducă un strop de noroc în viața animalelor fără stăpân, pot dona direct în urna special amenajată la parterul centrului comercial.

Clienții vor primi un loz norocos

Cum la fiecare aniversare cadourile sunt nelipsite, clienții vor primi un loz în interiorul căruia vor regăsi un premiu garantat pe zi. Tot ce trebuie să facă este să cumpere în valoare de minimum 130 de lei pe un singur bon fiscal. Excepție vor face cumpărăturile din magazinele Cora, Leroy Merlin, Altex, Flanco și Bebe Tei, unde bonul trebuie să valoreze minimum 400 lei, transmit reprezentanții centrului comercial.

Această campanie este valabilă în perioada 13 – 31 mai, iar clienții se pot înscrie la biroul de Informații, aflat la etajul 1.

Cookies