Mall-urile bucureştene care fac profit şi cele care aduc pierderi

de:
24 aug. 2011
3 Afișari
Mall-urile bucureştene care fac profit şi cele care aduc pierderi

Dacă Liberty Center este în faliment, la polul opus se află Bucureşti Mall, care a obţinut cele mai bune rezultate dintre toate mall-urile din Capitală. Unirea Shopping Center se menţine în continuare în lista celor mai profitabile centre comerciale din Bucureşti, cu un profit net de aproximativ 1,4 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului de Finanţe, citate de Money.ro.

Băneasa Shopping City a avut un an mai slab, înregistrând un profit net de circa 196.000 lei. Plaza România, mall deţinut de Anchor Group, a înregistrat anul trecut o pierdere de peste 3,6 milioane de euro. Bucureşti Mall, cel mai vechi mall din Capitală, s-a menţinut anul trecut pe profit. Societatea Bucureşti Mall Development& Management, care administrează centrul comercial, a raportat în 2010 un profit net de peste 5,67 milioane de euro.

Liberty Center a avut anul trecut pierderi şi mai mari, de peste 28,4 milioane de euro, iar datele sunt şi mai îngrijorătoare, compania având de achitat, la nivelul anului 2010, peste 94,1 milioane de euro, la o cifră de afaceri de circa 5 milioane de euro.

Citiţi mai multe pe Money.ro.

Cookies