BAZAR

Mall de 7 hectare lângă Naţional Arena VEZI CUM VA ARĂTA

Grupul austriac Real 4 You, care deţine de mai mulţi ani platforma Electroaparataj, a realizat până în prezent doar lucrări de demolare şi planificare, fiind în căutarea viitorilor chiriaşi, scrie zf.ro.

Mall-ul, cu numele de Mega Mall, ce va fi amplasat  între Soseaua Pantelimon si bulevardul Pierre de Coubertin, va avea subsol, parter şi două etaje, precum şi o parcare de 3.000 de locuri, firmele DTZ Echinox şi Colliers fiind desemnate agenţi pentru închirierea proiectului. Mega Mall va fi mai mic decât mall-ul din Băneasa, care are 85.000 de metri pătraţi închiriaţi.

La începutul anului 2008, compania anunţase că vrea să dezvolte un proiect comercial care necesită investiţii în valoare totală de 400 de milioane de euro, după ce a achiziţioant terenul de la compania Broadhurst pentru suma de 60 de milioane de euro. Construcţia trebuia să înceapă în 2009 şi să se finalizeze în 2014, dar a fost amânată din cauza crizei. Acum, retailerii încep să deschidă noi magazine, aşa încât proiectul a revenit în actualitate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button