Mălina Olinescu a murit: prima ipoteză – sinuciderea

de:
12 dec. 2011
3 Afișari
Mălina Olinescu a murit: prima ipoteză - sinuciderea

Anchetatorii cercetează condiţiile în care a decedat cântăreaţa, dar prima ipoteză formulată este sinuciderea. Medicii au încercat timp de 30 de minute să o resusciteze, după ce au ajuns la blocul din zona Gării de Nord de unde artista a căzut de la etajul şase. Cântăreaţa, fiica Doinei Spătaru, ar fi împlinit 38 de ani în ianuarie.

Cântăreţul Călin Geambaşu, bun prieten al Mălinei Olinescu, spune că aceasta s-ar fi sinucis din cauza despărţirii de iubitul său. „A ameninţat de mai multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani tot ameninţa că o face. Iubitul ei nu a înţeles-o pe deplin”, a declarat Călin Geambaşu, la o televiziune de ştiri.

Artista s-a remarcat iniţial în emisiunea Școala Vedetelor.

ntrebată despre didspariţia ei din prim plan, Mălina Olinescu declara în Formula AS: „Nu prea stiu nici eu ce s-a intamplat. In plin succes, brusc, toate usile s-au inchis. Ma refer la usile caselor de discuri care dupa ce ma adulasera inainte, acum ma refuzau. Si nu doar pe mine, ci si persoanele cu care lucram. Ni se spunea tot timpul ba ca muzica noastra nu e destul de comerciala, ba c-ar trebui sa mai schimbam una sau alta, ba”Hai, mai suna-ma”, ba „Mai vedem”… Si-asa ne-am trezit redusi la tacere. Eu am continuat sa cant, totusi, asa cum fac si acum, la petreceri de firma, private, diverse spectacole, etc. Dar cred ca e important sa se stie ca nu eu am fost cea care a decis sa dispar, ci astea au fost circumstantele. Si nici nu a fost o disparitie totala: n-am mai aparut la televizor decat foarte rar si n-am mai fost difuzata de radiouri, dar am continuat sa exist, chiar si in muzica. Sigur, dupa ce am vazut ca nu mai reusesc sa patrund in „casa” si ca sunt lasata pe-afara, sa latru la luna, m-am suparat, m-am enervat, am zis ca ma las de muzica, si cateva luni chiar ca n-am mai fredonat nici o nota. M-am inchis totalmente in mine. Dar, asa cum era probabil de asteptat, supararea mi-a trecut. Prea mi-am dorit sa fac muzica si prea iubesc muzica! Asa c-am luat-o de la capat. Doar ca n-am mai scos discuri, n-am mai facut videoclipuri… Mi-am spus ca trebuie sa am rabdare, sa se incheie cu blocada asta, si cand se vor mai limpezi apele, o sa scot si eu un album”.

Cookies