Se deschide ştrandul Giuleşti

de:
30 apr. 2013
4 Afișari
Se deschide ştrandul Giuleşti

Piaţa Universităţii, Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Presei Libere au fost decorate festiv, ca şi în alte metropole europene, în tematica sărbătorilor pascale.

În această perioadă, până pe data de 5 mai, Primăria Municipiului Bucureşti, prin CreArT – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie va organiza, în parcul Cişmigiu, evenimentul „Tradiţii şi Flori de Sărbători”.

Astfel, bucureştenii sunt aşteptaţi în Parcul Cişmigiu, la un eveniment de excepţie dedicat tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti, unde meşteşugari din toate regiunile ţării au pregatit pentru vizitatori podoabe lucrate manual, bunătăţi specifice sărbătorilor, aranajamente florale etc. Nu lipsesc nici momentele artistice şi manifestări dedicate celor mici. Accesul vizitatorilor este liber.

Tot de la 1 mai, debarcaderul din Parcul Herăstrău îşi deschide porţile pentru bucureşteni. În data de 1 mai, plimbările cu vaporaşul vor fi gratuite.

Pentru perioada 1-6 mai 2013, autorităţile au anunţat mai multe măsuri de ordine publică şi salubrizare. De asemenea, transportul de sărbători se va desfăşura, în Bucureşti, după un program special. Ce autobuze RATB vor circula în noaptea de Înviere găsiţi aici. 

Cookies