Azi se deschid primele două magazine Brico Depot. Catalogul de produse

de:
13 mart. 2014
6 Afișari
Azi se deschid primele două magazine Brico Depot. Catalogul de produse

Kingfisher, retailerul care deschide cele două magazine Bric Depot, este liderul pieţei europene de bricolaj şi al treilea la nivel mondial având peste 1000 de magazine in nouă ţări din Europa şi Asia. Săptămânal deserveşte peste şase milioane de clienţi, de la amatorii de bricolaj până la profesionişti.

Citește și Preţuri reduse zilnic, cafea gratis şi garanţie pe viaţă la unele produse, în reţeaua Brico Dépôt 

Cei peste 78.000 de angajaţi Kingfisher au în comun entuziasmul şi pasiunea de a-şi ajuta clienţii să îşi amenajeze locuinţa.
În România grupul este prezent prin reţeaua Brico Depôt, primele depozite fiind inaugurate în martie 2014. Conceptul Brico Depôt mai este prezent în Franţa şi Spania.

CONCEPTUL BRICO DEPOT
+PREŢURI MICI ZILNIC: În BRICODEPOT nu există termenul ofertă, toate preţurile sunt mici în fiecare zi.
+STOCURI DISPONIBILE: În BRICODEPOT credem în egalitatea proiectelor, mari sau mici. Asta înseamnă stoc pe loc, pentru toate proiectele.
+OPŢIUNI: BRICODEPOT înseamnă să ai esenţialul pentru proiectul tău. Ai încredere că alegerile tale sunt cele mai bune.
+AUTOSERVIRE: În BRICODEPOT cu toţii muncim pentru un cost mai mic. Ia-ţi chiar tu marfa din raft şi ai CEL MAI MIC PREŢ
+INFORMAŢII: BRICODEPOT înseamnă accesul total la informaţii. Afli tot ce-ţi trebuie ca să faci cea mai potrivită alegere.
+SIMPLICITATE: BRICODEPOT e simplu! Vii, găseşti uşor ce cauţi, iei cât vrei şi plăteşti într-o clipă. Şantierul tău nu mai trebuie să aştepte!
+EFICIENŢĂ: În BRICODEPOT programul nostru începe înaintea proiectului tău – 7:00. Pentru că cine începe devreme termină la timp.

Brico Depôt oferă clienţilor săi, profesionişti şi amatori, soluţii adaptate nevoilor pentru construcţia şi amenajarea locuinţei.
O gamă completă de produse de calitate la preţuri mici în fiecare zi, stocuri disponibile în cantităţi industriale, depozite practice şi funcţionale, o activitate comercială animată de acţiuni de arivaj – acestea sunt caracteristicile conceptului Brico Depôt.

CATALOGUL CU TOATE PREȚURILE BRICO DEPOT ÎL PUTEȚI CONSULTA AICI.

Cookies