ARHIVA B365

Astăzi: Noapte Albă la Naţional Arena! Poţi petrece sub nocturnă VIDEO

După patru ani de lucrări şi o investiţie de 181 milioane de euro, Naţional Arena este gata. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vizitează astăzi construcţia, a cărei recepţie începe tot azi. Primarul a anunţat că mâine, de la ora 17:00, se organizează Noaptea Albă a Naţional Arena, bucureştenii putând să viziteze toată noaptea noua atracţie a oraşului. „O să poată vizita tot ceea ce doresc, inclusiv vestiarele. Se va aprinde, bineînţeles, şi lumina şi o să am grijă să nu le lipsească nici sucul”, a declarat Sorin Oprescu. În momentul de faţă se mai lucrează doar în exterior, la montarea gazonului şi dalelor din parcare şi din jurul construcţiei.

Invitaţii vor avea oportunitatea să vadă, în premieră, instalatia de nocturna, formata din 264 de reflectoare, care va scalda in lumina stadionul pe timpul noptii.

Punctele de acces în stadion sunt:

– intrarea Pierre de Coubertin

– intrarea din b-dul Basarabiei

– intrarea din str. Maior Coravu

Mijloace de transport în comun:

RATB:

Liniile de troleibuz 86 şi 90 – staţia « Stadionul Naţional » – pentru intrarea Pierre de Coubertin

Linia de autobuz 104 – staţia « Stadionul Naţional » – pentru intrarea Pierre de Coubertin

Liniile de tramvai 40 si 56 – staţia « Stadionul Naţional » – pentru intrarea de pe b-dul Basarabiei

Metrou:

În direcţia Dristor 2, până la Piaţa Muncii, după care luaţi autobuzul 104 sau mergeţi pe jos, spre str. Pierre de Coubertin

Pentru mai multe informatii accesati site-ul oficial al Arenei Nationale, www.nationalarenabucuresti.ro<http://www.nationalarenabucuresti.ro>, realizat in parteneriat cu Microsoft Romania.

SkyCam.ro a realizat o filmare spectaculoasă a Arenei:

Noul stadion va avea o capacitate de 55.000 de locuri pentru spectatori, din care 20.000 de locuri vor fi la tribuna I, căi de acces auto şi pietonale, restaurante şi săli de conferinţe. De asemenea, vor fi construite două parcări una cu 1.300 locuri, cu terenuri de sport pe acoperiş şi o alta cu 800 de locuri.

Accesul suporterilor la meciurile de fotbal care se va face simultan prin 94 de căi de acces, astfel încât spectatorii se vor putea prezenta cu cel mult 20 de minute înainte de începerea partidelor şi nu cu cel puţin cu două ore, cum se face în prezent pe toate stadioanele existente.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button