Maimuțica de pluș care a ajuns în copac din bunăvoința unei bucureștence. „Un copil a pierdut-o și am agățat-o unde îi stă cel mai bine”

22 sept. 2023
801 Afișari
Maimuțica de pluș care a ajuns în copac din bunăvoința unei bucureștence. „Un copil a pierdut-o și am agățat-o unde îi stă cel mai bine”
Maimuțica de pluș care a ajuns în copac din bunăvoința unei bucureștence. „Un copil a pierdut-o și am agățat-o unde îi stă cel mai bine” | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/N. Ana-ionica

O doamnă a găsit o jucărie de pluș pe o stradă din Sectorul 3 și, în speranța că va ajunge înapoi la copilul care a pierdut-o, a agățat-o într-un copac, acolo „unde-i stă cel mai bine”.

Gest frumos făcut de o femeie: a găsit o jucărie și a pus-o într-un loc vizibil, cu speranța că va ajunge la proprietar

Maimuțica de pluș a fost găsită de o doamnă binevoitoare care a avut grijă ca jucăria să ajungă într-un loc vizibil. Ba mai mult, imaginea a ajuns și pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”, astfel încât vestea să ajungă cât mai departe.

Autoarea postării crede că ar fi a unui copil, așa că a pus maimuța în copac, acolo unde-i stă cel mai bine:

Un copil și-a pierdut jucăria. Am gasit-o și am agățat-o unde îi stă cel mai bine maimuței.

Maimuțică de pluș | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/N. Ana-ionica
Maimuțică de pluș | Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3/N. Ana-ionica

În comentarii, membrii grupului au felicitat gestul femeii, iar postarea a strâns zeci de reacții.

Un bărbat și-a pierdut telefonul îtr-un autobuz STB și a fost găsit de șofer

De cele mai multe ori, copiii sunt foarte afectați când își pierd lucrurile, mai ales când vine vorba de acea jucărie specială de care nu se pot dezlipi.

În cazul adulților, când vine vorba de lucruri pierdute, cel mai des dispar de prin buzunare chei, portofele sau chiar telefoane.

Acesta a fost și cazul unui bărbat care și-a pierdut telefonul într-un autobuz STB. Coborând în grabă, nu și-a dat seama că-i lipsește ceva.

Bărbatul s-a gândit că nu-l va mai recupera, însă norocul a fost de partea lui. Șoferul autobuzului de pe linia 137 a controlat mijlocul de transport în comun și a găsit telefonul. Nu se știe cum s-au găsit ce-i doi, cert este că obiectul pierdut a fost restituit proprietarului.

Bărbatul i-a mulțumit șoferului pe un grup de Facebook pentru gestul făcut:

Mii de mulțumiri șoferului de pe linia 137. Am pierdut telefonul în mașina lui, l-a găsit și mi l-a înapoiat, pe la orele 19:00, la Carrefour Militari. Sper să citească și îi mulțumesc încă o dată!

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies