LA MINE-N CARTIER

Maidanezii români pleacă în Franţa: Apelul lui Michel Druker

„Fiţi atenţi la ce se întâmplă în România. România lui Ceauşescu a arătat o cruzime totală faţă de animale, în special faţă de câini. Dar ceea ce se petrece în ultimele 15 zile în România este îngrozitor: câinii sunt mutilaţi, decapitaţi, torturaţi. Am văzut fotografii îngrozitoare”, spune realizatorul TV Michel Druker.

În ultima emisiune „Abia aştept duminica”, de pe canalul France Deux, s-a discutat despre situaţia câinilor vagabonzi din România. Realizatorul Michel Druker le-a cerut francezilor să îi urmeze exemplu şi să adopte un maidanez din ţara noastră.

„Brigitte Bardot m-a sunat şi bine a făcut. În plus, sunt din ce în ce mai emoţionat când vorbesc despre asta pentru că am origini româneşti şi lucrurile acestea se întâmplă în ţara mea de origine. Acest câine vine de acolo, a scăpat de masacru acum câteva luni. A fost găsit pe un trotuar din România. L-am văzut pe internet. Se înţelege de ce este aşa temător” spune realizatorul TV, citat de realitatea.net. 

Moderatorul francez a anunţat că fundaţia Bardot va trimite în această săptămână un camion la Bucureşti pentru a aduce câini maidanezi. „Dacă vreţi să adoptaţi aceşti câini care vin din Romania, faceţi-o”, este îndemnul său.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button