Mai mulți șoferi din București și Ilfov au rămas noaptea trecută fără permise de conducere. Polițiștii au efectuat controale

09 iul. 2023
311 Afișari
Mai mulți șoferi din București și Ilfov au rămas noaptea trecută fără permise de conducere. Polițiștii au efectuat controale
Mai mulți șoferi din București și Ilfov au rămas noaptea trecută fără permise de conducere. Polițiștii au efectuat controale. Imagine simbol: Unsplash

Polițiștii au efectuat mai multe controale noaptea trecută pe străzile din București și Ilfov. Mai mulți șoferi au rămas fără permisele de conducere sau au fost amendați în urma neregulilor constatate de către autorități.

Doar în Ilfov, polițiștii au dat 165 de amenzi șoferilor

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii au efectuat mai multe controale de amploare în București și Ilfov. Unii șoferi au rămas fără permisele de conducere, după ce s-au urcat la volan sub influența substanțelor interzise.

Doar în județul Ilfov, autoritățile au dat 165 de amenzi șoferilor, dar au fost controale și la diverși agenți economici sau la cei care dețin arme.

În București, polițiștii au verificat și dacă autovehiculele au defecțiuni tehnice sau modificări nedeclarate.

Un șofer nu a oprit la semnalele agenților de poliție, iar aceștia au fost nevoiți să plece în urmărirea lui. Cursa s-a terminat într-un șanț.

Ulterior, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Se pare că bărbatul consumase substanțe psihoactive, potricit știrileprotv.ro.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, care a indicat un rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive.” a transmis Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Șoferul s-a ales cu dosar penal.

Pe tot parcursul zilei, echiapjele de poliție din Ilfov au fost pe teren. Au fost în control la diferiți agenți economici, unde au aplicat 17 amenzi, dar i-au verificat și pe cei care dețin arme.

În Piața Victoriei din București, polițiștii, împreună cu inspectorii de la Registrul Auto Român, au verificat starea tehnică a mașinilor și motocicletelor.

27 de șoferi s-au ales cu amenzi în valoare de aproximativ 12 mii de lei. 14 dintre ei au rămas și fără talon.

Potrivit știrileprotv.ro, șoferii care urcă la volan după ce au consumat alcool sau droguri și sunt implicați într-un accident soldat cu moartea victimei, vor face închisoare, potrivit noilor modificări ale legislației.

Te-ar putea interesa și:

Cookies