Mai mulți șoferi din București s-au urcat la volan după ce băuseră sau consumaseră substanțe interzise. Polițiștii au dat amenzi de 51.000 de lei

17 iul. 2022
277 afișări
Mai mulți șoferi din București s-au urcat la volan după ce băuseră sau consumaseră substanțe interzise. Polițiștii au dat amenzi de 51.000 de lei
Mai mulți șoferi din București s-au urcat la volan după ce băuseră sau consumaseră substanțe interzise. Polițiștii au dat amenzi de 51.000 de lei. Imagine simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au desfășurat controale, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în mai multe zone din oraș. Mai mulți șoferi din București au fost prinși după ce s-au urcat la volan băuți sau după ce au consumat substanțe interzise. Polițiștii au lăsat 17 șoferi fără permisul de conducere și au dat, în total, 96 de amenzi în valoare de peste 51.000 de lei.

Razie în București. Mai mulți șoferi au fost luați în vizor de Brigada Rutieră

Polițiștii Brigăzii Rutiere București au descoperit, în noaptea de sâmbătă spre duminică (16/17 iulie 2022), 8 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, din care:

  • 4 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive,
  • 2 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului,
  • una pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat,
  • una pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Îți recomandăm să citești și: Atenție, șoferi! Se ridică mașini de pe străduțe din buricul Bucureștiului

Oamenii legii au lăsat 17 șoferi fără permisul de conducere, pentru:

  • conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice,
  • infracţiunile la regimul rutier,
  • nerespectarea culorii roşii a semaforului electric,
  • depăşirea vitezei cu peste 50 de kilometri pe oră.

Tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii au reținut și 10 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice.

A consumat canabis și s-a urcat la volan

Un bărbat în vârstă de 28 de ani s-a urcat la volanul mașinii după ce a consumat amfetamine și canabis. Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

Un șofer în vârstă de 22 de ani a condus o mașină pe o stradă din Sectorul 1 după ce a consumat canabis, iar un alt bărbat în vârstă de 31 de ani a condus o mașină pe o stradă din Sectorul 5 tot după ce a consumat canabis.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a condus o mașină după ce a consumat băuturi alcoolice. Polițiștii au constatat că șoferul avea 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O tânără în vârstă de 20 de ani s-a urcat la volanul mașinii după ce a consumat canabis.

Cookies