Mai mulți șoferi au practicat parcarea „bot în bot” pe străzile din București. Unii trecători s-au amuzat copios și i-au făcut vedete pe internet

18 iul. 2023
27822 Afișari
Mai mulți șoferi au practicat parcarea „bot în bot” pe străzile din București. Unii trecători s-au amuzat copios și i-au făcut vedete pe internet
Mai mulți șoferi au practicat parcarea „bot în bot” pe străzile din București. Unii trecători s-au amuzat copios și i-au făcut vedete pe internet. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Mai multe mașini au fost surprinse „pupându-se” pe străzile din București. Se pare că autovehiculele lipite unul de celălalt sunt din ce în ce mai întâlnite.

„Să se pupe mirii”

Recent, pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București” a apărut o imagine cu două mașini lipite una de cealaltă. Nu se știe care dintre șoferi a parcat primul, cert este că a avut ceva de împărțit cu celălalt.

Această imagine de-a dreptul „romantică” a fost publicată de către o trecătoare, care s-a amuzat puțin pe seama situației. Femeia nu a menționat și locația în care se află cele două mașini, ci doar a vrut să împărtășească momentul și cu alte persoane.

Ca de fiecare dată, internauții au fost prezenți în comentarii și au ironizat situația. Unii dintre ei au râs pe seama șoferilor și i-au considerat a fi „o pereche”.

Câteva dintre comentarii

  • „Împerechere de culori” – P. S.
  • „Moment tandru între 2 mașini.” – R. M.
  • „Să se pupe mirii!” – D. A. S.
  • „Potrivire perfectă” – R. M. C.
  • „Iese la Polish!” – S. G.

Alte două perechi de mașini au fost surprinse de către bucureșteni

 O mașină roșie și una neagră au fost surprinse, la fel de lipite, pe o altă stradă din Capitală. Șoferii care au parcat atât de aproape unul de celălălalt au fost numiți „Iubitorii lui Stendhal”, de către o bucureșteancă care a trecut prin zonă și a imortalizat momentul.
Iubitorii lui Stendhal
Iubitorii lui Stendhal. Sursa foto: Facebook/ Ioana Dascălu

O altă parcare impresionantă, tot cu două mașini lipite, a fost realizată într-un mod puțin diferit față de restul. Ca să înțelegeți, priviți imaginea de mai jos:

Parcarea impresionantă a unor șoferi
Parcarea impresionantă a unor șoferi. Sursa foto: Facebook/ Oana N. Peiculescu

Toate aceste parcări i-au amuzat copios pe bucureșteni.

Te-ar putea interesa și:

Cookies