Mai mulți copii au plantat copaci și flori în Parcul Drumul Taberei din București. PS6: Cu mânuțele lor mititele „dau viață” naturii

30 mart. 2023
441 Afișari
Mai mulți copii au plantat copaci și flori în Parcul Drumul Taberei din București. PS6: Cu mânuțele lor mititele
Mai mulți copii au plantat copaci și flori în Parcul Drumul Taberei din București. PS6: Cu mânuțele lor mititele "dau viață" naturii | Sursă foto: Facebook-PS6

Mai mult copii din Sectorul 6 au mers joi, 30 martie 2023, în Parcul Drumul Taberei pentru a planta copăcei și floricele. Activitatea a avut loc în cadrul „Săptămânii Verzi”, iar cei mici au fost îndrumați de angajații din cadrul ADPDU S6.

Micuții grădinari au plantat copaci și flori în Parcul Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6 a anunțat că astăzi, mai mulți prichindei, însoțiți de educatoarele și învățătoarele ce se ocupă ce educația lor au desfășurat o activitate specială pentru „Săptămâna Verde”.

Cei mici au plantat diferite flori și arbori în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei. Plantele au fost asigurate de către Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6. De asemenea, angajații ADPDU au fost alături de micuții grădinari pentru ai ajuta să le pună în pământ.

O vorbă din popor spune că omul nu este împlinit până când nu plantează un copac. Cei mici o fac deja încă de la grădiniță. Cu mânuțele lor mititele „dau viață” naturii, a transmis Primăria Sectorului 6.

De asemenea, copiii au avut parte de o lecție despre importanțe pe care o are natura și de ce trebuie ocrotită și îngrijită. Astfel, cei mici vor reține că trebuie să aibă grijă de mediul înconjurător, spațiul verde fiind extrem de important, în special într-un oraș mare precum Bucureștiul.

Nici prichindeii ce nu au putut merge în parc pentru a lua parte la această activitate nu au fost uitați. În cazul acestora, echipele ADPDU Sector 6 au dus flori la școli și grădinițe, iar cei mici le-au sădit.

Lacul din Parcul Drumul Taberei se umple la loc cu apă

Atunci când afară este cald și vremea e frumoasă în Parcul Drumul Taberei sunt organizate diverse activități pentru recreerea locuitorilor din Sectorul 6. Acum, când primăvara dă semne că se instalează ușor peste București, ADPDU S6 a început umplerea cu apă a cuvei lacului din parc.

Administrația publică le-a transmis cetățenilor că aceasta va fi plină, cel mai probabil, într-o săptămână.

Pe lângă asta, începând cu data de 1 mai, angajații din cadrul Administrației Comerciale Sector 6 vor relua agrementul pe lac.

Cookies