Mai mulți bucureșteni s-au mobilizat pentru a da de stăpânii unei cățelușe găsite în zona Theodor Pallady. Unii zic că ar fi abandonată, alții speră că micuța va ajunge acasă

08 dec. 2023
708 Afișari
Mai mulți bucureșteni s-au mobilizat pentru a da de stăpânii unei cățelușe găsite în zona Theodor Pallady. Unii zic că ar fi abandonată, alții speră că micuța va ajunge acasă
Mai mulți bucureșteni s-au mobilizat pentru a da de stăpânii unei cățelușe găsite în zona Theodor Pallady. Unii zic că ar fi abandonată, alții speră că micuța va ajunge acasă | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/I. Iancu

O cățelușă de talie mică a fost găsită de o bucureșteancă în zona Theodor Pallady din București. Sperând că nu a fost abandonat, a publicat mai multe imagini cu ea pe un grup de Facebook în încercarea de ai găsi stăpânul.

Cățelușă găsită în zona Theodor Pallady din București

Imaginile au fost publicate pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”, pe 6 decembrie. Pentru a se asigura că patrupedul ajunge la stăpânul de drept, în cazul în care nu a fost abandonat, cea care a făcut postarea l-a rugat pe cel/cea care a pierdut cățelușa să dea câteva detalii despre ea.

Găsit cațelușă zona Palady! Cel care a pierdut o trebuie să dea câteva detalii (ce purta la gât și ce fel de zgardă avea).

Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/I. Iancu
Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3/I. Iancu

Întrebată fiind dacă are microcip, femeia a spus că a dus cățelușa la un medic veterinar pentru a verifica și, din nefericire, nu are.

De asemenea, mai multe persoane au spus că este câinele lor, iar în secțiunea de comentarii oamenii au sfătuit-o pe autoarea postării să nu-l dea orișicum pentru că există posibilitatea ca animalul să ajungă din nou pe străzi.

Mai multe persoane au încercat să-i găsescă stăpânul tot prin intermediul rețelelor de socializare. În ciuda mobilizării exemplare, cățelușa încă nu a ajuns acasă.

Tot pe data de 6 decembrie, animalul a mai apărut într-o postare a altei femei.

București… care l-ai pierdut pe frumosul ăsta? A nimerit în curtea unei firme din bd Pallady. Este în siguranță deocamdată… dar ar trebui să se întoarcă acasă!

Sursa foto: Facebook - I. R. Diaconu
Sursa foto: Facebook – I. R. Diaconu

Mai multe persoane s-au oferit să o ia acasă, în cazul în care nu-și va găsi stăpânul.

Se pare că patrupedul ar fi rasa Shih Tzu.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies