PANA DE CURENT BUCUREŞTI. Mai multe zone din Capitală, afectate de o pană de curent

de:
01 nov. 2017
0 Afișari
PANA DE CURENT BUCUREŞTI. Mai multe zone din Capitală, afectate de o pană de curent

PANA DE CURENT BUCUREŞTI. UPDATE 17.46 „Miercuri, 1 noiembrie, la ora 16.40, s-a înregistrat o avarie în reţeaua Transelectrica, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est şi de nord a Capitalei. La ora 17.40 toţi consumatorii afectaţi au fost realimentaţi”, au precizat reprezentanţii Transelectrica, pe pagina de Facebook a companiei.

Mai multe cartiere din nordul şi estul Capitalei au rămas miercuri fără curent electric ca urmare a unei avarii în reţeaua Transelectrica.

PANA DE CURENT BUCUREŞTI. „În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în rețeaua de electricitate din zona București, nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. E-Distribuție Muntenia lucrează pentru alimentarea clienților, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol”, precizează E-Distribuție Muntenia, într-un răspuns pentru RomaniaTV.net.

Pana de curent din Capitală a afectat şi mai multe staţii de metrou. Este vorba despre staţiile Iancului şi Pipera.

„Urmare a penei de curent inregistrata astazi in Bucuresti, Metrorex face precizarea ca au existat probleme cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera. Problemele au fost remediate. Circulatia trenurilor de metrou nu a fost afectata”, precizează conducerea Metrorex, într-un comunicat de presă.

PANA DE CURENT BUCUREŞTI. Reprezentaţii RATB au precizat pentru RomaniaTV.net că pana de curent de miercuri din Bucureşti nu a afectat circulaţia mijloacelor de transport în comun. „S-a luat măsura ca mijloacele de transport să nu intre în suprasarcină”, a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei, Constantin Tobescu.

O pană de curent de proporţii similare a afectat zone din Bucureşti şi din judeţul Ilfov în 21 octombrie, fiind vorba despre o avarie în staţia electrică 220 / 110 /10 kV Fundeni, generată de deteriorarea unui echipament de înaltă tensiune, după cum anunţa Transelectrica.

PANA DE CURENT BUCUREŞTI. Atunci, cartierele bucureştene Obor şi Fundeni, precum şi o parte din localităţile Otopeni, Afumaţi şi Fundeni au rămas fără energie.

Cookies