Mai multe treceri de pietoni din Sectorul 2 au rămas neterminate din cauza unor mașini abandonate. Dungile sunt trasate parțial, doar până unde s-a putut

09 iun. 2023
244 Afișari
Mai multe treceri de pietoni din Sectorul 2 au rămas neterminate din cauza unor mașini abandonate. Dungile sunt trasate parțial, doar până unde s-a putut
Mai multe treceri de pietoni din Sectorul 2 au rămas neterminate din cauza unor mașini abandonate. Dungile sunt trasate parțial, doar până unde s-a putut. Sursa foto: Facebook/ Sector 2 - Informații și dezbateri

În Sectorul 2 există mai multe treceri de pietoni nefinalizate din cauza unor mașini abandonate. Poate vă întrebați: „Cum adică nefinalizate?”. Nefinalizate în sensul în care ultimele linii ale trecerilor de pietoni sunt trasate doar parțial.

Bucureștenii sunt uimiți și amuzați de situație

Prima trecerea de pietoni nefinalizată se află pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, în zona unei intersecții. Un trecător a fost surprins de ceea ce a văzut și a fotografiat locul. Ulterior, a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Sector 2 – Informații și dezbateri”, spunând că a rămas fără cuvinte.

În imagine se obervă că semnele trecerii de pietoni au fost reîmprospătate, însă nu finalizate. Ultimul semn este trasat doar pe jumătate, din cauza unei mașini abandonate.

O bucureșteancă a spus că pe Strada Făinari din Sectorul 2 este aceeași situație, sunt dungi trasate parțial din cauza mașinilor abadonate.

Aceeași situație este și pe str. Făinari. 2, dungile sunt trasate parțial din același motiv.” – R. M.

O altă trecere de pietoni nefinalizată din Sectorul 2
O altă trecere de pietoni nefinalizată din Sectorul 2. Sursa foto: Facebook/ Sector 2 – Informații și dezbateri

Un alt bucureștean a adăugat un comentariu la postare, în care a spus că platforma betontată ar fi gata, însă este blocat procesul de achiziționare al autoutilitarelor:

Platforma betonată este gata, păcat că achiziția de autoutilitare este blocată. Normalitatea vine greu în Sectorul 2…” – M. C.

În ianuarie, PS2 a anunțat că se vor ridica mașinile abandonate

În luna ianuarie a anului 2023, Primăria Sectorului 2 a anunțat că au început să fie ridicate mașinile care au fost abandonate pe spațiul public.

PS2 a transmis că toate autoturismele abandonate din Sectorul 2 al Capitalei vor fi depozitate pe o platformă betonată de 4.000 metri pătrați, aflată pe Bulevardul Biruinței, nr. 147 -149, din orașul Pantelimon, județul Ilfov.

Însă, pentru ca platforma să poată fi folosită, a fost nevoie de schimbarea destinației imobilului:

„Pentru ca această platformă betonată de 4.000 metri pătraţi să poată fi folosită pentru depozitarea maşinilor este necesară schimbarea destinației imobilului, o acţiune care este posibilă doar cu acordul Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, explică Primăria Sectorului 2 într-o postare pe pagina de Facebook.

Autoturismele ce se află în curs de confiscare vor putea fi depozitate temporar pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, din platforma betonată de 4.000 de metri pătrați.

Te-ar putea interesa și:

Cookies