Mai multe ore de sport, cer autorităţile din Sectorul 6

de:
07 mart. 2013
0 Afișari
Mai multe ore de sport, cer autorităţile din Sectorul 6

Tema principală a discuţiei a făcut referire la necesitatea suplimentării numărului orelor de sport din unităţile de învăţământ din Sectorul 6.

În vederea stabilirii unui program adecvat care să asigure dezvoltarea optimă a elevilor, în discuţie a fost inclusă şi problema alimentaţiei şcolarilor şi, implicit, încurajarea acestora de a consuma produse sănătoase.
„Drept urmare, au fost vizate magazinele care îşi desfăşoară activitatea comercială în incinta unităţilor de învăţământ din Sectorul 6 şi ale căror autorizaţii de funcţionare vor fi verificate în perioada următoare”, informează administraţia locală într-un comunicat de presă.

Alte subiecte discutate au făcute referire la atragerea unor fonduri extrabugetare prin închirierea sălilor de sport, depunerea proiectelor pe fonduri europene sau încheierea de parteneriate public – private.

De asemenea, s-a avut în vedere participarea elevilor la competiţiile sportive, iar viceprimarul Gabriel Petrea a adus în atenţie Campania „Luna Campionilor” care se va desfăşura în perioada 12 mai – 1 iunie 2013 în unităţile de învăţământ din Sectorul 6 şi care va curpinde peste 100 de concursuri, competiţii sportive şi jocuri interactive.

Cookies