LA MINE-N CARTIER

Mai multe centre de distribuire a ajutoarelor UE, în Sectorul 2

Astfel, începând de joi, 24 noiembrie 2011, bucureştenii care beneficiază de ajutoare UE îşi pot ridica alimentele de la centrul social situat pe Calea Moşilor numărul 132 şi de la cel situat pe Şoseaua Pantelimon numărul 255, iar din data de marţi, 29 noiembrie 2011 va fi deschis şi centrul din Şoseaua Colentina numărul 6 A, cu intrare prin Strada Vladislav Voievod.

„Edilul Sectorului 2 a hotărât suplimentarea centrelor sociale de unde se pot ridica ajutoarele comunitare pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi pentru a se evita aglomeraţia şi perioadele de aşteptare legate de ridicarea produselor, precum şi pentru a facilita accesul în locaţii de distribuţie mai apropiate de locuinţele persoanelor beneficiare”, se precizează într-un comunicat de presă al administraţiei locale.

Programul de funcţionare al tuturor centrelor din Sectorul 2 este de luni până joi, între orele 08.30 – 16.00 şi vineri, între orele 08.30 – 13.00.

„În vederea ridicării produselor, beneficiarii se vor prezenta, în mod obligatoriu, cu actul de identitate, în original, iar în cazul în care nu se pot deplasa pot trimite o cunoştinţă cu ambelor acte de identitate, în original (beneficiar şi reprezentant)”, informează administraţia locală.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, alimentele UE sunt destinate persoanelor singure şi familiilor beneficiare de ajutor social, precum şi persoanelor cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizaţi, aflaţi în evidenţele autorităţilor locale ale Sectorului 2.

Bucureştenii primesc 13 kg făină, 9 kg mălai, 2 kg paste făinoase, 1 kg biscuiţi, 8 kg orez şi 2 kg lapte praf.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button