Borduri puse în așteptare în cartierele Moșilor/Ștefan cel Mare, iar lucrările stau să înceapă. Ce spune primăria Sectorului 2

02 oct. 2022
1986 afișări
Borduri puse în așteptare în cartierele Moșilor/Ștefan cel Mare, iar lucrările stau să înceapă. Ce spune primăria Sectorului 2
Foto Facebook Felix Costin

”Eu v-am spus de acum două săptămâni că a început borduriada în sectorul nostru, dar unii nu m-ați crezut!”, își începe o persoana postarea de pe Fbk.

Bucureșteanul a observat anomalia dintr-o zonă a Sectorul 2, de pe strada Ardeleni x strada Toamnei: prezența unor borduri puse în așteptare, iar pe panoul de informare o durată de execuție îndelungată de.. 6 luni.

”Zilele trecute v-am arătat poze din cartierul Tei, azi vă arăt poze din zona Moșilor/Ștefan cel Mare. Mai exact, la intersecția străzilor Ardeleni și Toamnei.

Pe lângă schimbarea inutilă de borduri, observăm jegul de pe jos, coșurile de gunoi pline și iarba neîngrijiă. Iar pe placa de execuție ni se spune că bordurile se vor schimba între 1 august și 1 februarie.

Adică cea mai mare parte din lucrări se va efectua pe timp de iarnă! Când plouă, ninge, e frig și în mod normal nu se lucrează la exterior! Deci, la iarnă o să stăm în frig în case și o să ne uităm pe geam cum administrația ne montează borduri noi care să ne țină de cald!”, mai spune acesta.

    

Oficial al Primăriei Sectorului 2: La final de octombrie estimăm că finalizăm. Strada Ardeleni se transformă în sens unic

Cristian Didiță, consilierul primarului Sectorului 2, a declarat pentru B365 că materialele sunt pentru reabilitarea Străzii Ardeleni, iar lucrările au început de 2 săptămâni și se estimează că se încheie la final de luna octombrie.

”Se sistematizează Strada Ardeleni. Se refac trotuarele și aliniamentul verde. Se fac protecții pentru pietoni. Se fac intersecții supraînălțate. Și se transformă în sens unic”, ne-a declarat consilierul primarului de sector.

Potrivit acestuia, legat de borduri, pe un tronson există o bordura istorică, din granit, iar aceasta se va conserva în totalitate.

În ceea ce privește rondul din imagine, acesta constituie un proiect în sine pentru că sub pământ este beton, iar pentru a fi spart trebuie verificate utilitățile de sub el.

Anul trecut, Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, anunța, pe Facebook că de câteva luni activitatea primăriei se desfășoară pe 46 cvartale, adică se acționează pe zone delimitate care se confruntă, în majoritatea cazurilor, cu același set de probleme.

Sursa imaginilor: Felix Costin, postare 29 septembrie 2022

Îți recomandăm și:

Cookies