ARHIVA B365

Mai multe autobuze şi tramvaie RATB pentru meciul Steaua-Ajax. Program prelungit şi la metrou

De asemenea, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat că va monitoriza funcţionarea mijloacelor de transport din zonă, respectiv liniile de autobuze 102, 335, 104, 330, 101, 311, liniile de troleibuze 86 şi 90, liniile de tramvaie 1, 40 şi 56, precum şi cele 25 linii de noapte.

Metrorex a anunţat că va avea program prelungit la metrou, joi noapte, pentru meciul de fotbal Steaua-AJax. Astfel, ultimele trenuri vor pleca din staţie, la ora 01.30, cu două ore mai târziu decât în mod obişnuit. 

Chiar dacă autorităţile s-au mobilizat pentru asigurarea celor mai bune condiţii, conform gsp.ro, mai mult de 15.000 de bilete au rămas nevândute, iar unii dintre cei care au achiziţionat tichete încearcă să le vândă acum pe internet, la preţuri mai mici decât cele cu care le-au cumpărat.

600 de jandarmi vor asigura siguranţa şi ordinea publică la meciul de fotbal dintre F.C. STEAUA Bucureşti – AJAX Amsterdam din cadrul UEFA Europa League, care va avea loc joi, 21 februarie a.c., pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, începând cu ora 22.05.

Pentru desfăşuarrea în bune condiţii a acestui eveniment, Primăria Sectroului2 a anunţat că va fi interzis comerţul cu alcool pe mai multe străzi din zona stadionului. Detalii aici. În plus, 90 de camere video vor monitoriza principalele intersecţii rutiere din zonă şi toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa spectatorii către Arena Naţională.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button