ARHIVA B365

Mai mulți romi s-au bătut cu o cruce, folosită drept par. VIDEO

Startul la scandal l-a dat o femeie din primul grup de romi care nu a ezitat şi a dezmembrat o cruce care era în magazinul de pompe fuenbre, cruce care a fost tranformată rapid în armă, relatează B1 tv.

Imediat un bărbat din acelaşi grup a recurs la acelaşi gest. Omul a început să arunce în ceilalţi fără nicio remuşcare.

Martor la scandal au fost şi patronii magazinului respectiv care au reuşit cu greu să smulgă din mâinile bătăuşilor crucea de lemn.

La data de 22 septembrie a.c., Secţia 10 Poliţie s-a sesizat din oficiu, în urma difuzării, pe site-urile unor canale mass-media, unor imagini în care se observă două grupuri de persoane care se agresează reciproc.

Incidentul a avut loc la intersecţia str. Delea Nouă cu str. Învingătorilor, sectorul 3, în faţa unei societăţi de pompe funebre, poliţiştii reuşind să probeze implicarea în conflict a patru persoane.

În urma cercetărilor, a reieşit faptul că, la data de 18.09.2013, în jurul orei 14:30, pe fondul unor neînţelegeri între doi soţi, pe de o parte, şi fiica lor şi concubinul acesteia, pe de altă parte, a izbucnit un scandal spontan.

Menţionăm faptul că, la data producerii scandalului, nu s-a apelat la Dispeceratul 112 pentru a se interveni în acest caz şi, până în acest moment, nu s-a depus vreo plângere la poliţie.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 10, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu cei în cauză în stare de libertate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button