ARHIVA B365

Mai mulți proxeneți și prostituate, care furau bunurile clienților și-i băteau, săltați de mascați

Vineri, poliţiştii din cadrul Secţiei 3, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – IGPR şi al Servicului pentru Acţiuni Speciale – DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au pus în executare două autorizaţii de percheziţie în Bucureşti. În urma descinderilor, oamenii legii au depistat patru persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de proxenetism, prostituţie, furt calificat, ameninţare, lovire sau alte violenţe, înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale.

Poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada noiembrie 2012 – aprilie 2013, membrii grupării ar fi atras mai mulţi bărbaţi în două imobile din Sectorul 1, sau în imediata apropiere a acestora, sub promisiunea întreţinerii de relaţii sexuale contra unor sume cuprinse între 50 lei şi 90 de lei.

În fapt, după ce stabileau preţul, părţile vătămate erau conduse în locaţiile menţionate şi deposedate de bunuri personale şi bani, fie înaintea consumării actului sexual, fie în timpul acestuia.

Prejuciul total creat părţilor vătămate este de aproximativ 7.500 de lei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism, prostituţie, furt calificat, ameninţare, lovire sau alte violenţe, înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale, cu trei dintre membrii grupării în stare de arest preventiv, faţă de cea de a patra persoană suspectă luându-se măsura interzicerii de a părăsi ţara pe o perioada de 30 de zile.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button