Mai e puțin până la marea cursă de vâslit din București: Cupa Titan, 20 iulie, Parcul IOR. Sportivi de performanță și amatori se pot înscrie la șase probe, iar participarea e gratuită

04 iul. 2024
141 afișări
Mai e puțin până la marea cursă de vâslit din București: Cupa Titan, 20 iulie, Parcul IOR. Sportivi de performanță și amatori se pot înscrie la șase probe, iar participarea e gratuită
Sursa foto: Unsplash

Weekendul viitor are loc în Sectorul 3 Cupa Titan, competiția cu tradiție dedicată pasionaților de caiac-canoe. Pe 20 iulie, fie că sunt sportivi de performanță sau amatori, bucureștenii sunt așteptați în parcul Alexandru Ioan Cuza pentru a participa la una dintre cele șase categorii de concurs. Mai mult, înscrierea la Cupa Titan este gratuită.

Weekendul viitor, pe 20 iulie, va avea loc ediția din 2024 a Cupei Titan, competiția care reunește an de an pasionații de caiac-canoe, fie că sunt sportivi de performanță sau practică acest sport nautic strict din pasiune.

„Practicanții de caiac-canoe, sportivi de performanță sau amatori, sunt așteptați la o nouă ediție a „Cupei Titan”, competiție cu tradiție în Sectorul 3. 🏅 Competiția va avea loc pe 20 iulie, pe lacul Titan din parcul Alexandru Ioan Cuza. 🌳”, a transmis Primăria Sectorului 3 pe Facebook.

Cupa Titan are loc pe 20 iulie în parcul IOR. Pasionații de caiac-canoe pot participa la 6 probe

Ediția din acest an va avea șase categorii la care pot participa pasionații, una dintre ele fiind cea de para-canoe, destinată sportivilor paralimpici care se pregătesc pentru a participa la prima probă oficială din cadrul campionatului național.

Astfel, probele sunt următoarele:

„🛶 Caiac sprint 200 m, pentru sportivii de performanță, masculin și feminin: K1 U12, K1 cadeți (13-14 ani), K1 juniori 2 (15-16 ani), K1 juniori 1 (17-18 ani) și K1 seniori (19-35 ani);
🚣 C1 canoe, juniori, masculin și feminin;
🦽 Para-canoe, masculin și feminin;
🌊 Caiac tură amatori, 1000 m, K1 tură open, 19 ani +, masculin și feminin;
🚤 Dragon boat mixt, 200 m;
💪 Vâslește fără padelă, open, masculin și feminin.”

Înscrierea la Cupa Titan este gratuită

Potrivit postării Primăriei Sectorului 3, înscrierea la Cupa Titan este gratuită, indiferent de categoria aleasă sau de vârstă. Înscrierea, programul evenimentului și o mulțime de alte detalii sunt disponibile AICI, pe pagina competiției.

Această competiție a fost creată de Asociația Club Sportiv Nautic Titanii pentru ca sportivii de performanță să se pregătească de competițiile din calendarul național, dar și pentru ca sportivii amatori să se bucure de pasiunea lor și pentru ca acest sport nautic să capete popularitate.

„Cupa Titan” face parte din „Campioni în caiac – Titan”, proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, prin fonduri nerambursabile de la bugetul local. 💼

CITEȘTE ȘI

Cookies