Magistrații au plasat-o pe Ana Morodan sub control judiciar după ce a fost reținută de polițiști, în București

29 mart. 2023
495 afișări
Magistrații au plasat-o pe Ana Morodan sub control judiciar după ce a fost reținută de polițiști, în București
Magistrații au plasat-o pe Ana Morodan sub control judiciar după ce a fost reținută de polițiști, în București. Sursa imagine: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

După ce a fost reținută marți seară și condusă la unul dintre centrele de deținere ale Poliției Capitalei, Ana Morodan a fost plasată azi, 29 martie 2023, sub control judiciar.

Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar

„Contesa Digitală”, Ana Morodan, a fost prezentată miercuri după-amiază în fața magistraților de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Procurorul de caz a dispus plasarea sub control judiciar pentru influencer, potrivit antena3.ro.

Marți seară, Ana Morodan a fost reținută în zona de Nord a Bucureștiului, în momentul în care a fost prinsă că se afla la volanul mașinii deși avea permisul suspendat.

Totodată, oamenii legii au constatat că ar fi consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Conform informațiilor transmise de Brigada Rutieră, ar fi vorba de două evenimente rutiere diferite.

Ce au declarat oamenii legii

Marți, la data de 28 martie, în jurul orei 16:00, influencerul a fost oprită în trafic de către agenții Brigăzii Rutiere București. Ana Morodan ar fi oprit mașina mult mai departe de locul unde se aflau oamenii legii. În momentul în care a vrut să parcheze, a lovit alte două mașini.

La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule, a transmis Brigada Rutieră.

Polițiștii au vrut să o legitimeze pe conducătoarea auto, însă aceasta le-a spus că nu are asupra sa documentele de identitate. Ana Morodan a fost condusă la sediul INML, dar a refuzat să i se recolteze probe biologice. Astfel, agenții i-au reținut permisul de conducere.

La o distanță de câteva ore, în jurul orei 23:00, polițiștii de la Rutieră au oprit aceeași mașină în trafic, condusă de „Contesa Digitală”. În urma verificărilor, agenții au constatat că Ana Morodan avea permisul suspendat. De data aceasta, influencerul a acceptat cu greu să fie testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost pozitiv: de până la 0,40mg/l de alcool pur în aerul respirat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest, rezultatul a fost pozitiv, indicând prezența substanțelor psihoactive. Astfel, a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și a substanțelor interzise și a fost reținută pentru 24 de ore.

Cookies